Управлінські компанії зараз скеровують свої зусилля на усунення наслідків ракетних ударів

Вчора, 14 липня, у Вінниці трапилась жахлива трагедія. рф завдала підступного ракетного удару по цивільній інфраструктурі нашого міста. Вкотре підтвердивши те, що вона - держава-терорист. Загинули 23 людини, троє з них - маленькі діти. Десятки постраждалих та зниклих безвісти, досі не ідентифіковані тіла… Усе це наслідки того, що несе із собою «рускій мір».

Унаслідок ракетного обстрілу постраждало нерухоме майно. Зокрема, 49 житлових будинків, розташованих неподалік від місця теракту. Вибиті вікна, зламані двері, пошкоджені стіни та вщент зруйновані перегородки – з усім цим зіштовхнулися мешканці суміжних будинків.

Поки військові, рятувальники, медики та поліція займалися порятунком вцілілих, управлінські компанії виконували свій обов’язок та прибирали наслідки руйнації на вулицях Вінниці. Більшість комунальної техніки була залучена для допомоги рятувальників у розкопці завалів.

«Міський голова доручив нам відпрацювати алгоритм щодо ремонтів житла і ми залучили всі управлінські компанії для цього. Наразі всі робітники продовжують працювати аби як найшвидше розібратися з завалами. Тим часом власникам постраждалих квартир видали плівку високої щільності, для закриття віконних отворів у під’їздах будинків», - каже директор департаменту житлового господарства ВМР Роман Фурман.

Нагадуємо, що за допомогою додатку Дія, постраждалі мають можливість зафіксувати збитки від бойових дій. Після чого Уряд зможе підрахувати збитки та оцінити, скільки коштів необхідно державі на відновлення.


Теги: війна

Переглядів: 2076
Поширень: 0

Останні новини