Ракетний удар по середмістю Вінниці: сім'ям загиблих та пораненим виплатять матеріальну допомогу з бюджету громади - Сергій Моргунов

Родини цивільних мешканців міста, які є членами Вінницької міської територіальної громади та загинули чи отримали поранення внаслідок ракетних ударів по інфраструктурі та житлових об’єктах територіальної громади під час військової агресії росії проти України отримають матеріальну допомогу. З бюджету Вінницької громади по 50 тисяч гривень виплатять сім’ям загиблих та по 25 тисяч - пораненим. Про це у своєму телеграм-каналі та на сторінці у фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

«Сім’ям загиблих та поранених цивільних вінничан надамо допомогу. Таке рішення прийняли сьогодні. Зараз найважливіше зберегти життя і здоров’я людей. Медики роблять усе можливе і неможливе. Але на превеликий жаль, не у наших силах воскресити тих, чиї життя забрав теракт. Ця втрата болить усім нам», - говорить очільник Вінниці Сергій Моргунов.

Додаткову інформацію щодо оформлення допомоги нададуть за номерами: +380931908393 (Управління соціального захисту населення Лівобережне) та +380971015840 (Управління соціального захисту населення Правобережне).



Переглядів: 2320
Поширень: 0

Останні новини