В Прозорих офісах Вінниці вже зафіксували 60 звернень щодо фіксації пошкодженого нерухомого майна

Від 18 липня  у Прозорих офісах міста Вінниця допомагають постраждалим фіксувати пошкодження нерухомого майна, завдані російським агресором.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької міської ради.

Мешканці вулиць, які знаходяться в епіцентрі ураження, мають можливість від 18 липня звернутися в будь-який Прозорий офіс Вінниці та подати заяву встановленого зразка про фіксацію пошкодження чи знищення нерухомого майна внаслідок російського терористичного акту.

«Ми беремо заяву, в якій потерпілі зазначають, яких руйнувань зазнали їхні оселі під час ракетного удару. До заяви обов’язково необхідно додати документ про право власності на житло, а якщо це юридична особа, то про право власності на нерухоме майно, або договір оренди», - зазначила директорка департаменту адміністративних послуг ВМР Ірина Копчук.

Вона також повідомила, що вже станом на 15:30 - у перший день оформлення заяв - було зафіксовано понад 60 таких звернень.

Наразі оформити відповідні заяви юридичні особи мають можливість через відділ звернень у Прозорому офісі на вулиці Соборній, 59, а фізичні особи – в усіх офісах без винятку. Нагадаємо, вони знаходяться такими адресами:

• вул. Космонавтів, 30 • вул. Замостянська, 7 • вул. Брацлавська, 85

Також нагадаємо, що вінничани мають можливість самостійно подати відомості через портал Дія.


Теги: війна

Переглядів: 1433
Поширень: 0

Останні новини