Вінничан запрошують на фестиваль SmileFest

5 жовтня Вінниця уже традиційно долучиться до відзначення Всесвітнього дня посмішки. Цього дня о 14:00 на площі Василя Стуса стартує Smile парад. А о 15:00 на майдані Незалежності розпочне працювати Smile City. Тут всі бажаючі зможуть долучитись до майстер-класів, конкурсів. А ввечері можна буде послухати іронічні виступи братів Капранових, Дмитра Мамчура, Сергія Татчина та Сергія Панатюка. 

Всесвітній день посмішки у Вінниці розпочнуть відзначати об 11:00. В цей час на Вежі піднімуть прапор фестивалю.

«Невипадково саме наше місто відзначає цей день по-особливому урочисто. Адже Вінниця позиціонується як місто доброзичливих людей - «Смайл сіті». І саме з метою утвердження в свідомості вінничан та усієї України ідеї «Вінниця – місто усміхнених людей», представники різних громадських організацій запровадили щорічний фестиваль SmileFest та запроваджуємо у місті Smile рух. Гаслом нашого фестивалю посмішки та гумору є «Зроби добре справу – подаруй посмішку іншому», –  каже співорганізатор фестивалю Христина Коваленко.

Цьогорічний фестиваль буде умовно розділено на чотири етапи. Перший етап передбачає проведення тематичного Smile параду. Його учасники пройдуть святковою ходою через Центральний парк до площі Європейської, а звідти уже на майдан Незалежності.  Власне хода-парад розпочнеться о 14.00 та стартуватиме від площі Василя Стуса.  Завершиться цей етап фестивалю о 15.00 год. на майдан Незалежності.

Другий етап розпочнеться на майдані Незалежності о 15.00 год. з роботи Smile City. Це «містечко» буде наповнене пізнавальними майстер-класами, креативними фотозонами, цікавими презентаціями, виставками художніх робіт, квестами і обов’язково гарним Smile настроєм. Smile City радуватиме своїх гостей до 18:00 год

Третій етап – це дитячий захід «Зайчики та чупакабри», який проходитиме з 16:00 до 17:00 у креативному просторі Артинов, за адресою вул. Арх. Артинова 12А,  2-й поверх.  

«Четвертим та заключним етапом цьогорічного фестивалю SmileFest буде тотальна іронізація. Ми запросили до Вінниці видатних і талановитих українських письменників. Це брати Капранові, Дмитро Мамчур, Сергій Татчин, Сергій Панатюк та Віктор Байрак. Їхні виступи можна буде послухати у клубі «Skyroom», для цього потрібно попередньо зареєструватися за номером – 0967770995», - додала Христина Коваленко

Організатори запрошують усіх бажаючих долучатися до міського SmileFest.


Теги: фестивалі

Переглядів: 2529
Поширень: 2

Останні новини