На перехресті вулиць Театральна та Магістратська змінено організацію дорожнього руху

Напрямки руху по вулиці Магістратській в сторону вулиці Артинова, а також напрямок від Київського мосту в сторону вулиці Соборної є найбільш завантаженими впродовж дня. Задля зменшення транспортного навантаження цих ділянок дороги було прийнято рішення внести зміни в організацію дорожнього руху.

У зв’язку зі змінами забороняється маневр повороту наліво з вул. Магістратської на вул. Театральну. Це дозволить суттєво збільшити пропускну спроможність перехрестя по вул. Магістратській в напрямку вул. Артинова. При цьому виїзд на вул. Театральну необхідно буде робити з вул. Грушевського.

Також забороняється рух направо з вул. Театральної на вул. Магістратську. Це забезпечить безперешкодний рух прямо, як мінімум з однієї смуги руху, що значно збільшить пропускну спроможність напрямку по вул. Театральній від вул. Грушевського, а також призведе до безконфліктного регулювання з пішохідним напрямком через вул. Магістратську.

«Зміни мають на меті створити безконфліктний роз’їзд транспортних потоків на перехресті вул. Театральній - Магістратській, тим самим вирішивши проблему лівих поворотів, а також у виділенні окремим напрямком рух прямо по вул. Магістратській до вул. Артинова. – каже заступник директора департаменту енергетики, транспорту та зв'язку Андрій Сорокін. – Це дозволить збільшити тривалість зеленого сигналу по даному напрямку. Для цього по вул. Магістратській перед перехрестям з вул. Театральною здійснено модернізацію світлофорного об’єкта з встановленням додаткової секції».



Переглядів: 2101
Поширень: 0

Останні новини