Юні вінницькі дизайнери зібрали кошти на авто для ЗСУ

«Коли закінчиться війна» - благодійний показ авторських колекцій під такою назвою днями відбувся у Вінниці. Його провели за ініціативи маленьких дизайнерів та керівниці гуртка «Дизайн-мода» Вінницького міського палацу дітей та юнацтва Лариси Шевчук спільно з «Ветеранським простором». За зібрані кошти придбали автомобіль для Збройних Сил України.

Захід відбувався в онлайн та офлайн форматах, на якому чотири дизайнери презентували свої авторські колекції. До перегляду показу долучилося чимало небайдужих вінничан, які також мали можливість зробити свій внесок, придбавши на виставці декоративні подушки та магніти.

«Мої вихованці з радістю підтримали таку ідею, адже кожен має свій фронт і як може так і допомагає нашим захисникам. Ми в свою чергу вирішили зробити захід такого формату, аби за виручені кошти від показу, придбати автомобіль для ЗСУ», - каже керівниця гуртка Лариса Шевчук.

Одна з учасниць розповіла, що цього разу презентувала власну колекцію під назвою «Посланці миру».

«Спочатку її вигляд був дещо іншим, але через війну вирішила доповнити одяг, аби колекція мала певну українську символіку. До образу додала панамки, схожі до тих, у яких Kalush представляли Україну на Євробаченні. Цією деталлю хотіла показати, що одна перемога вже є, чекаємо на ще одну», - зауважила вихованка гуртка «Дизайн-мода» Вікторія.

Також дівчинка додала, кожен учасник неймовірно щасливий з того , що своєю творчістю не тільки поділився з іншими, а ще й фінансово допоміг нашим воїнам.


Переглядів: 2010
Поширень: 0

Останні новини