Понад 300 звернень за робочий тиждень: у Прозорих офісах міста продовжують допомагати постраждалим фіксувати збитки від російського теракту

Вся шкода, завдана нерухомому майну вінничан у результаті російських ракетних ударів 14 липня, має бути належним чином зафіксована. Відтак, уже із цього понеділка адміністратори Прозорих офісів допомагають мешканцям постраждалих будинків оформити відповідні заяви. Лише за п’ять робочих днів за отриманням такої послуги звернулись понад 300 людей.

«Усі адміністратори наших «Прозорих офісів» діють за чітким алгоритмом. Тож, коли до нас звертаються люди, переважно не виникає черг. Практично кожен фахівець може надати допомогу в оформленні заяви», - каже директорка департаменту адміністративних послуг ВМР Ірина Копчук і запевнила, що така робота триватиме до останнього звернення.

Ірина Копчук також нагадує, що до заяви потрібно додати документ про право власності на житло, а якщо це юридична особа, то документ про право власності на нерухоме майно, або договір оренди.

Зафіксувати факт пошкодження або руйнації нерухомого майна за допомогою адміністраторів Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» можна по буднях в усіх відділеннях «Прозорого офісу» з 08:30 до 16:00 години за адресами: вул.Соборна, 59; вул. Космонавтів, 30; вул. Замостянська, 7 та вул. Брацлавська, 85. Послуга надається безкоштовно.

Юридичні особи мають можливість оформити заяву через відділ звернень у Прозорому офісі на вулиці Соборній, 59

Також звертаємо увагу вінничан, що наразі існує можливість самостійно подати повідомлення про пошкодження або знищення нерухомості внаслідок військової агресії російської федерації через портал державних послуг «Дія». Це можна зробити в мобільному додатку «ДІЯ» в смартфоні або на стаціонарному персональному комп’ютері на порталі державних послуг «ДІЯ» за посиланням: https://diia.gov.ua/services/poshkodzhene-majno за наявності електронного цифрового підпису (ЕЦП), авторизувавшись та заповнивши відповідну форму.

За додатковою інформацією можна звертатись до Кол-центру «Прозорого офісу» за телефонами: (0432) 65-50-50; (067) 000-266-1, (073) 000-266-1.



Переглядів: 2012
Поширень: 0

Останні новини