Комедія, якою захоплюються мільярди людей у 45 країнах світу – у суботу вперше у Вінниці!

Багато століть жінки задаються питанням: про що насправді думають чоловіки?

Відповідь знайдена!

Але ви дуже здивуєтеся її неоднозначності…

Вже цієї суботи, 6 жовтня, о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського ми почуємо й побачимо всю правду про чоловіків, жінок та наші стосунки на прем’єрі найяскравішої моновистави сучасності «Про що мовчать чоловіки, або Дикун Forever»!

Комедія поставлена за однойменною п’єсою коміка Роба Беккера і дає відповіді на запитання, які турбують усіх нас найбільше.

Американський актор, а за сумісництвом сімейний психолог, настільки близько дійшов до істини, що його п'єса не тільки протрималася рекордний час на сценах Бродвею і Лас Вегаса, але й була нагороджена «Olivier Awards» і навіть потрапила на сторінки Книги театральних рекордів, як найбільш довгограюче соло-шоу світу!

П'єса зіграна самим автором тільки на Бродвеї більше 700 разів, перекладена 35 мовами і в цілому скорила мільярди глядачів у 45 країнах світу!

Унікальна моновистава поставлена у жанрі стендап, вікове обмеження 16+.

Головну роль в першій україномовній версії світового хіта виконує один з найталановитіших акторів сучасності – заслужений артист України Олексій Гнатковський.

Під час вистави актор приміряє на себе 30 образів!

А всі глядачі отримують максимум насолоди, адже постановка надзвичайно сучасна, яскрава, весела, цікава і захоплююча!

Важлива рекомендація від автора п'єси і творців - приходити на виставу сімейними парами!

- Впевнені, що ви одержите відповіді на ваші запитання, і багато чого буде для вас справжнім відкриттям!

- «Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER» - незабутня вистава, яку має бачити кожен! Гарантуємо: після неї світ більше ніколи не буде таким, як раніше! – відзначають організатори гастролей – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - Під час перегляду чимало чоловіків впізнають себе, а жінки - своїх суджених! Буде весело і водночас правдиво! Про любов і побут, буденне і наболіле, про життя, як воно є!

Не пропустіть прем’єру світового хіта у Вінниці – у суботу, 6 жовтня, о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського!

Вартість квитків – від 200 до 380 гривень.

Купуйте квитки на сайті http://bilet.vn.ua, у касах театру ім. Садовського, Будинку офіцерів, ТСК «Магігранд» (2 поверх) і ТЦ «Петроцентр».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.



Переглядів: 2053
Поширень: 1

Останні новини