Солодка стевія Green Leaf – на сторожі вашого здоров'я

Солодка стевія Green Leaf – це справжня революція у світі солодощів. Завдяки підсолоджувачу улюблені ласощі тепер можна їсти навіть на дієті, при цукровому діабеті, під час вагітності та годування грудьми. Скептики стверджують, що це неможливо, але насправді стевія має повністю натуральний склад, тому безпечна абсолютно для всіх категорій споживачів. А ще вона дуже смачна – готові страви з додаванням цього корисного підсолоджувача за смаком зовсім не відрізняються від страв з цукром. Купити стевію означає зробити вагомий внесок у своє здорове майбутнє.

Коротка історія підсолоджувача

Підсолоджувач виготовляють з однойменної трави, яка росте переважно в Південній та Центральній Америці. Першим, хто вивчав цю рослину, став ботанік Стевус, чиїм іменем її й назвали. Дослідження він проводив ще у далекому ХVI столітті, але в харчовій промисловості стевію почали використовувати тільки з 1971 року в Японії. Вона стала альтернативою синтетичним підсолоджувачам, таким як цикламат і сахарин. Японія посіла лідируюче місце у виробництві стевії – близько 40% від усієї продукції у світі приходиться саме на японські підсолоджувачі.

У країни СНД солодка рослина потрапила в 1934 році. Її привіз з Латинської Америки російський академік Микола Вавілов, який і займався дослідженнями. Ці зразки зберігаються у Всеросійському інституті рослинництва.

У 80-х роках минулого століття до питання вирощування стевії в Радянському Союзі підійшли дуже ретельно. Кабінет Міністрів розробив програму, відповідно до якої вчені займалися:

адаптацією стевії до помірного клімату; відпрацюванням та вдосконаленням агротехнології; розробкою технології виробництва продуктів харчування на основі стевії; активним впровадженням нової продукції в харчову промисловість.

На реалізацію програми було виділено близько 4 млрд рублів. У її рамках велися розробки продуктів харчування зі стевією у складі для космонавтів, підводників, агентів державних спецслужб. Виконання програми проводилося під грифом «секретно» у всіх республіках Радянського Союзу, але найбільший розвиток тема отримала саме в Україні.

У 2018 році спеціалісти Green Leaf запустили виробництво підсолоджувачів на базі компанії «Чумак». Протягом короткого періоду продукт полюбився українським споживачам і посів лідируючі позиції на ринку. А в 2020-му вдалося запустити власне виробництво, і сьогодні підсолоджувачі Green Leaf можна знайти практично у всіх великих торгових мережах, таких як «Сільпо», «АТБ», «МегаМаркет». Уся продукція безпечна для здоров'я, що підтверджують міжнародні сертифікати якості.

Корисні властивості стевії Green Leaf

Підсолоджувач стевія не містить глютену, ГМО, синтетичних ароматизаторів, підсилювачів смаку та інших домішок, які можуть погано відобразитися на здоров'ї. Продукція Green Leaf безпечна абсолютно для всіх ласунів і несе тільки користь. Стевію навіть рекомендують при деяких серйозних захворюваннях.

Завдяки натуральному складу і особливим властивостям підсолоджувачі Green Leaf:

    Дуже смачні. За смаком страви з додаванням стевії не відрізняються від приготовлених з цукром. Допомагають схуднути. Калорійність стевії рівна нулю, тому набрати вагу, споживаючи продукт, неможливо. Знижують артеріальний тиск. Багато спеціалістів рекомендують регулярно споживати стевію гіпертонікам. Зміцнюють зубну емаль, запобігають появі карієсу. Батьки можуть не хвилюватися за зуби своїх малюків, тому що солодощі зі стевією не погіршують їхній стан. Дозволені при цукровому діабеті будь-якого типу. Можна купити стевію як цукрозамінник, тому що її глікемічний індекс дорівнює нулю. Це має ключове значення для людей з діабетом. Роблять стійкішою імунну систему. Організм стає більш резистентним до різноманітних захворювань. Позитивно впливають на шкіру, волосся та нігті. Стевія допомагає завжди залишатися красивими. Не викликають алергічних реакцій. Їх можуть без вагань споживати навіть ті люди, у яких є схильність до алергії чи непереносимість якихось речовин. Не стають токсичними при нагріванні. Стевією можна підсолоджувати випічку, чай та будь-які інші гарячі страви та напої. Не мають гіркого післясмаку, який вважається недоліком стевії. Завдяки сучасній технології виробництва Harmonix його вдалося усунути.

Солодка стевія Green Leaf – це ще й чудовий спосіб розслабитися та відновити сили після напруженого дня. Вона здатна підвищити тонус організму, нормалізувати психоемоційний стан, покращити настрій.

Де купити стевію Green Leaf?

Щоб зробити життя трішки солодким і здоровішим, достатньо замовити корисний підсолоджувач. Це можна зробити на сайті компанії Green Leaf, додавши потрібну позицію в «Кошик». Також оформити замовлення можна, зв'язавшись із менеджером по телефону або написавши на електронну пошту чи на сторінки компанії в соціальних мережах Facebook або Instagram. Доставка здійснюється у всі населені пункти України. При замовленні на суму від 300 грн вона буде безкоштовною.


Переглядів: 2434
Поширень: 1

Останні новини