Гуманітарний десант Червоного Хреста роздав допомогу громаді на Вінниччині

На Вінниччині волонтери та співробітники Вінницької обласної організації Товариства Червоного Хреста доставили та роздали 250 харчових наборів для родин переселенців, які зараз проживають у Чечельницькій громаді. Також діти з числа внутрішньопереміщених осіб віком від 2 до 14 років отримали рюкзаки психосоціальної підтримки.

Про це повідомяє на своїй сторінці у фейсбук Червоний Хрест Вінницької області.

Поки дорослі проходили реєстрацію для отримання гуманітарної допомоги, діти мали змогу гарно провести час у Просторі дружньому до дитини. Саме його організували волонтери з психосоціальної підтримки Вінницької організації Червоного Хреста. Малеча з задоволенням малювала, ліпила, складала пазли, ловила «рибу» та активно проводила час.

Особливим додатком до основної мети «гуманітарного десанту» стало налагодження співпраці ВОО ТЧХУ з НПП «Кармелюкове Поділля». Відтепер саме на їхній території будуть проводитись заняття з психосоціальної підтримки дітей. Ціль таких заходів посилення стресостійкості, покращення психічного здоров’я та психосоціального благополуччя дітей та подарунок їм приємних вражень, опанування ними нових знань та умінь. Головним партнером її втілення є Данський Червоний Хрест.


Переглядів: 1912
Поширень: 0

Останні новини