Юні натуралісти Вінниччини передали 6 тонн гуманітарної допомоги воїнам

У Вінниці волонтери зібрали та передали 6 тонн гуманітарної допомоги для 14 підрозділів, де здебільшого базуються земляки-вінничани.

Про це пише на своїй сторінці співзасновниця центру волонтерського центру Оксана Іванькова.

У вантажі були: ліки, засоби гігієни, продукти, смаколики, вода. А ще важливі передачі – рації, амуніція, каністри, бочки, пилки ручні, радіатор, шини для авто, бочки для душу, маскувальні сітки, плівка, затіняюча плівка, кікімори, таблетки для знезараження води та багато іншого.

«Зустріч була емоційною. Обійми, сльози радості, посмішки, жарти, слова вдячності, спілкування. Воїни світла тримають фронтовий тил. Як завжди ми привозимо військовим листи та малюнки від дітей. І ось зустрічаємося із підрозділом, котрий із перших днів війни перебуває на передовій. Їхній командир в силу певних обставин не може тримати зв'язок з рідними, але вони знають що він живий. Чисто випадково йому попадає лист, де написано: «Татко, дякую за життя! Тримайся, люблю тебе та чекаю з Перемогою! Твій Тимофій Т». Виявляється, що це його син», - говорить Оксана Іванькова, спів засновниця центру.

Гуманітарний центр «З Україною в серці» працює на базі обласної станції юних натуралістів з перших днів повномасштабної війни.



Переглядів: 2174
Поширень: 0

Останні новини