Вінничани з соціально вразливих груп населення продовжують отримувати продуктові набори

У Вінниці громадянам з соціально вразливих груп видають продуктові набори. На сьогодні вінничанам роздали понад 6000 пакунків з найнеобхіднішими продуктами.

Все це можливо завдяки програмі у рамках Швейцарської гуманітарної місії та за фінансового сприяння Вінницької міської територіальної громади.

Частину продуктів, які входять до набору, закупили в українських виробників у рамках Швейцарської гуманітарної місії. Інша частина – це продовольство з матеріального резерву Вінницької міської територіальної громади. У Гуманітарному центрі продовжують видавати продовольчі набори – а саме: крупа, олія, цукор, масло, консерви тощо.

Для вразливих верств населення – це значна економія сімейного бюджету та часу в пошуках найнеобхідніших продуктів.

«Наразі допомогу від громади вже змогли отримати понад 6000 тисяч людей. Також продовжуємо забезпечувати внутрішньо переміщених осіб продуктовими наборами», - говорить директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Для довідки:

Продуктові набори отримають непрацюючі пенсіонери, розмір виплат яким не перевищує 2100 грн, непрацюючі особи, які перебувають на обліку в управліннях соціального захисту населення Правобережне та Лівобережне, департаменту соціальної політики і є одержувачами державної соціальної допомоги, особи, які не мають права на пенсію, та особи з інвалідністю ІІ та ІІІ групи, розмір державної соціальної допомоги, яких не перевищує 2100 грн.

Перелік категорій, яким передбачені продовольчі набори, можна переглянути за посиланням: https://cutt.ly/JKM3LMI



Переглядів: 1620
Поширень: 0

Останні новини