Який телефон кращий для вас iPhone 11, 8, XR чи XS?

Порівняння iPhone 8 і iPhone 11 не є справедливим. Вам потрібен бюджетний iPhone, який просто виконує роботу, але більше не є особливо потужним чи визначним? Тоді відремонтований iPhone 8 може стати для вас гарною покупкою. Але якщо вам потрібен iPhone, який матиме набагато довший час роботи від батареї, який витримає навіть найзавантаженіший день використання і спілкування — і навіть більше — тоді iphone 11 бу Львів стане для вас правильним вибором.

Значно краща камера

Можливо, час автономної роботи для вас не такий важливий, але ви плануєте робити багато фотографій, де б ви не були. Якщо ви не вибагливий фотограф, то оновленого iPhone 8 може бути достатньо, але якщо ви хочете піднятися на наступний рівень фотозйомки зі смартфона, iPhone 11 точно перенесе вас туди. Завдяки тому, що він має додаткову задню камеру, ви зможете робити ширококутні знімки, тож якщо ви любитель пейзажів чи архітектури, iPhone 11 буде кращим вибором для вас. Але навіть якщо ширококутний об’єктив не здасться вам таким цікавим, ви, ймовірно, будете раді почути, що камера iPhone 11 має кращий процесор зображення, який забезпечить кращу різкість і точність кольорів майже на будь-якому зображенні. І ця обробка зображень особливо корисна вночі. Завдяки вражаючому нічному режиму iPhone 11 знімки, які ви робите вночі, матимуть більше деталей, ніж будь-коли раніше, навіть якщо ви не використовуєте спалах.Як iPhone 11 може це зробити? Ми вважаємо, що це якось пов’язано з машинним навчанням — ооооооооо, роботи… круто!!!

iPhone 11 проти iPhone 8: екран має схожу якість, але він набагато більший

Коли Apple створила iPhone 11, вони оснастили його тією ж технологією Retina, що і в iPhone 8 кілька років тому, але зробили його набагато більшим. Ви отримуєте 6,1-дюймовий РК-екран в iPhone 11 проти 4,7-дюймового РК-екрана в iPhone 8, і це чудова новина для вас, якщо ви любите дивитися відео YouTube або грати в мобільні ігри. Однак це також робить iPhone 11 значно більшим пристроєм, тому майте це на увазі, вибираючи між iPhone 11 і iPhone 8.

Що краще iPhone XR чи iPhone 11?

Виникли проблеми з вибором між iPhone XR і iPhone 11? iPhone 11 на рік новіший, ніж iPhone XR, і майже в усіх відношеннях він трохи кращий. У iPhone 11 трохи кращий процесор і ємність акумулятора. Однак найбільшою відмінністю є продуктивність камери: оновлений iPhone 11 має додатковий об’єктив і вражаючий «Нічний» режим для нічних знімків без спалаху. Але правда полягає в тому, що незалежно від того, який із цих телефонів ви придбаєте, вам, ймовірно, сподобаються обидва, оскільки вони дуже схожі. Слідкуйте за кращою пропозицією на нашому оновленому ринку: ми готові витратити приблизно на 50-75 доларів США більше на iPhone 11 проти XR, але якщо різниця в ціні буде більшою, коли ви читаєте це, просто йдіть за відремонтований iPhone XR.

iPhone 11 проти XS: який краще?

Порівнюючи оновлений iPhone 11 і XS, важливо зазначити, що це два дуже різні пристрої. Так, iPhone 11 був випущений через рік після iPhone XS і, отже, має швидший чіп, але в цьому порівнянні є набагато більше, ніж просто це. iPhone 11 має більший екран із діагоналлю 6,1 дюйма проти 5,8 дюйма на XS, що означає, що він, мабуть, кращий для перегляду відео та веб-серфінгу. 11 також має на кілька годин більше часу автономної роботи порівняно з XS, що може стати в нагоді в багатьох ситуаціях, особливо якщо ви любите багато подорожувати та не витрачаєте багато часу біля зарядного пристрою телефону. iPhone 11 також має вражаючий нічний режим для зйомки вночі без спалаху — якщо ви подивитеся на будь-які тести, ви побачите, наскільки він вражаючий у порівнянні з нічними фотографіями, зробленими старими iPhone.


Переглядів: 4662
Поширень: 2

Останні новини