АВАЛОН 5 заселяють молоді вінничани

Понад 270 сімей отримали ключі від своїх нових квартир в першому кільці житлового комплексу

Невпізнанно змінився квартал між вулицями Шевченка, Костянтиновича і Трамвайної (колишньої Революційної) у Вінниці. Два ошатних, світлих і стильних 9-ти поверхових будинки виросли тут немов за помахом чарівної палички. Це АВАЛОН 5 – сучасний житловий комплекс європейського рівня комфорту.

Кожна споруда розташована у вигляді кільця, складається з 7-ми секцій і утворює окрему житлову зону з автономною внутрішньою територією. А разом будівлі складають гармонійний архітектурний ансамбль, виглядають яскраво і життєстверджуюче, надаючи панорамі міста новий позитивний акцент.

АВАЛОН 5 помітно відрізняється зовні від більшості житлових комплексів, які будуються зараз у Вінниці, – говорить керівник відділу продажу Гліб Кутей. – Архітектурні рішення виділяються легким і витонченим стилем, а відносно невисока поверховість додає будівлям додатковий затишок і дозволяє прекрасно вписатися в навколишній міський ландшафт.

Місцезнаходження АВАЛОН 5 – одна з найголовніших його переваг. Тут все близько – магазини, ринки, аптеки, лікарні, школи, вузи, кафе, ресторани та інші вкрай потрібні об'єкти міської інфраструктури, майже поруч Центральний парк і лісопаркова зона, Палац дітей та юнацтва. Зручна транспортна розв'язка дозволяє в лічені хвилини досягти всіх ключових точок центральної частини Вінниці та виїхати на будь-яку з головних магістралей міста. Однак житловий комплекс чудово огороджений від шуму, пилу і міської суєти, він створюється як тиха і комфортна територія для життя і відпочинку.

Місто в місті

Перше кільце ЖК АВАЛОН 5 здано в експлуатацію до початку нинішньої осені. Зараз понад 270 вінницьких сімей отримують ключі від сучасних, прекрасно спланованих квартир і облаштовують їх на свій смак. У кожній з них – індивідуальне опалення, раціонально організований простір і зручні підсобні приміщення. Квартири в першому кільці ЖК – одно-, дво- і трикімнатні, а на верхньому поверсі розташовані чотирикімнатні пентхауси з терасами і панорамними вікнами. Будинок побудований з добротної цегли за найсучаснішими технологіями, обладнаний надійними ліфтами і відповідає всім новітнім нормам енергозбереження.

Тут будуть жити, в основному, люди молоді, – розповідає Юрій Остапов. – Це і пари, які нещодавно вступили до шлюбу, і сім'ї з дітками. Більшості жителів першого кільця АВАЛОН 5 – не більше 45 років, а це означає, що для них особливо важливі всі сучасні блага цивілізації. Також тут буде дуже комфортно людям дещо старшого віку.

Так, АВАЛОН 5 максимально пристосований для потреб активних і молодих вінничан. У житловому комплексі побудований свій дитячий сад, передбачені зручні підземні паркінги, спортивні майданчики, зони відпочинку для дітей і дорослих. Закриті внутрішні двори з безліччю зелених насаджень створять особливу атмосферу інтимності і захищеності від зовнішнього світу, додадуть особливий колорит території проживання. А перші поверхи будівель відведені під магазини, аптеку, перукарню і СПА-салон, відділення пошти, кафе та інші потрібні об'єкти інфраструктури. Тож для задоволення першочергових потреб йти кудись за межі комплексу особливої ​​необхідності не буде. По суті, АВАЛОН 5 стане комфортним міні-містом в нашому обласному центрі.

Вигідна пропозиція

Ми вдячні всім, хто вибрав АВАЛОН 5 місцем свого проживання або купив в ньому квартири для своїх дітей і онуків, тим, хто гідно оцінив всі переваги цього житлового комплексу і довірив нам будівництво свого майбутнього, – говорить Гліб Кутей. – Всі ви могли бачити, як зводяться ці нові будівлі, як з кожним днем ​​втілюється в реальність ваша мрія. Ми будуємо АВАЛОН 5 для вас, і робимо це разом.

Як повідомив керівник відділу продажу ЖК АВАЛОН 5, станом на 15 вересня залишилися на продаж останні дві секції  другого кільця житлового комплексу. У них 90 одно-, дво-, трьохкімнатних квартир, які спроектовані ще більш комфортними, з урахуванням побажань їхніх майбутніх власників:

Вікна всіх квартир другого кільця будуть панорамними з видом на дві сторони – у внутрішній двір і на місто. Із зовнішніх вікон відкривається прекрасний огляд. Балкони тут зроблено більш відкритими, тому всі квартири зможуть максимально отримувати денне світло. У кожній квартирі передбачені гардеробні, що теж відповідає нинішнім вимогам до комфорту житла. В цілому ж друге кільце ЖК АВАЛОН 5 буде настільки ж сучасним будинком, як і перше кільце – зручним, красивим і довговічним.

Щоб подивитися зблизька, як будується АВАЛОН 5, можна прогулятися по району перетину вулиць Шевченка та Костянтиновича. Видовище вражає і вселяє оптимізм. А можна розглянути квартири, які викликали цікавленність, і сам процес будівництва в режимі он-лайн на сайті: avalon5.com.ua. Хоча відвідування офісу будівельної компанії, розташованого в самому житловому комплексі за адресою Трамвайна, 3, дасть куди більше корисної інформації. Адже можна і документацію всю подивитися, і на об'єкті побувати, щоб на власні очі побачити, що воно й як, та скласти свою думку про цю будову.

Останні 9-я і 10-я секції користуються хорошим попитом у покупців. Люди цікавляться предметно, розуміючи всю вигоду нашої унікальної пропозиції, – говорить Юрій Остапов.Так що у тих, хто ще роздумує, де і яку квартиру купити, залишилося не так багато часу на прийняття рішення. Ми щиро раді потенційним власникам квартир в АВАЛОН 5 і готові допомогти в правильному виборі такого житла, яке найбільш відповідає їхнім побажанням, мріям та можливостям.


Переглядів: 6206
Поширень: 1

Останні новини