У Вінниці проводитимуть зустрічі для підтримки підлітків-переселенців

Громадська організація STEM is FEM за підтримки програми «Єднання заради дії» запускає у Вінниці інтеграційні клуби для підлітків-переселенців і місцевої молоді віком від 14 до 18 років.

Про це повідомляє Громадська організація STEM is FEM.

Перша зустріч у рамках проєкту «Наука єднання» відбудеться 17 серпня з 15:00 до 18:00 у коворкінгу «Чердак» (вул.Соборна 24, ТРЦ Sky Park, 8-й поверх).

Вхід безкоштовний за умови попередньої реєстрації за посиланням.

У рамках клубів підлітки зможуть зустрітись з цікавими людьми, послухати лекції, знайти нових друзів та звернутись за психологічною підтримкою.

Перша зустріч буде присвячена темі «Сміливість бути собою: to be or not to be?». На ній спікерка Влада Костюк, перекладачка Міжнародної Федерації Товариства Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та вчителька англійської мови, розповість про те, як відшукати себе. А після цього підлітки зможуть проконсультуватися з психологом та отримати корисні поради з адаптації до нових умов.

«Наш досвід роботи з підлітками та опитування показали, що їм складно визначити та визнати необхідність отримати суто психологічну підтримку, тому ідея тематичного клубу мала значно більшу підтримку серед цільової авдиторії. Ми віримо, що таким чином підлітки зможуть швидше адаптуватися до нового оточення», – розповідає операційна директорка освітнього проєкту STEM is FEM Дар’я Бичкова.

Офлайн-зустрічі у рамках проєкту «Наука єднання» проводитимуть раз на два тижні у шістьох містах України: у Львові, Чернівцях, Рівному, Полтаві, Хмельницькому та Вінниці. Надалі організатори обіцяють проводити клуби і онлайн.



Переглядів: 2008
Поширень: 2

Останні новини