Офіс туризму Вінниці презентує чергові новинки, які відбудуться на цьому тижні

Послухати невигадані історії про відомих і талановитих вінничан, відвідати оглядові екскурсії Вінницею на комфортабельному автобусі-кабріолеті та дізнатись хто витратив чимало коштів аби збудувати прекрасну садибу для своєї дружини – усе це можна буде зробити вже цього тижня.

«Ми прислухаємось до побажань наших гостей, тому зробили підбірку різнопланових екскурсій, які точно зможуть вразити кожного», – каже директорка КП «Офіс туризму Вінниці» Тетяна Маєвська.

Отож, вже 19 серпня о 16:00 відбудеться авторська екскурсія від Оксани Роздорожнюк, на якій гості зможуть познайомитись із творцями самобутнього духу та колориту Вінниці.

Екскурсія стартує від Центрального парку ім. Леонтовича (Арка)

Вартість екскурсії – 200 грн (для ВПО діє знижка). Для участі необхідно заповнити гугл-форму: https://forms.gle/U54j89FfZ8xxvneZA

Також 19 серпня о 18:00 Офіс туризму пропонує відвідати антиекскурсію для дівчат із Альоною Сазоновою. На якій учасниці зможуть провести вечір у жіночій компанії, поговорити про потаємне, приємне та бажане. А після екскурсії гості зможуть поcмакувати щось смачненьке від ресторану «Mont Blanc».

Екскурсія стартує від Центрального парку ім. Леонтовича (біля фонтану)

Вартість екскурсії – 250 грн (для ВПО діє знижка). Для участі необхідно заповнити гугл-форму: https://forms.gle/BVvjunDV5jj435pu8

20 серпня о 9:00 на бажаючих гарно провести дозвілля, чекає чергова частина екскурсійної трилогії «Шляхетна Вінниччина.Матриця» - незабутня подорож Вінниччиною часів Польської доби з гідесою Оксаною Роздорожнюк.

Екскурсія стартує від вул. Київська, 2а.

Вартість екскурсії – 550 грн (для ВПО діє знижка). Для участі необхідно заповнити гугл-форму: https://forms.gle/vXuMBqcK4EHvFHaf9

20 серпня о 19:30 відбудеться не менш цікава екскурсія, на якій усі охочі зможуть познайомитись та насолодитись Вінницею у променях вечірнього сонця під звуки романтичного саксофону та провести незабутні вихідні разом. Оглядова екскурсія Вінницею на автобусі-кабріолеті Bus Pass стартує навпроти Центрального автовокзалу.

Вартість екскурсії – 300 грн. Для участі необхідно заповнити гугл-форму: https://forms.gle/SxeYCYUMoJCeMS8k9

Оглядові екскурсії на автобусі-кабріолеті відбудуться також 20 та 21 серпня о 17:00 реєстрація за посиланнями: https://forms.gle/rZc4QDFHYX9GnkYt9 ; https://forms.gle/yg6LLUxM2YpqPLTb6.


Теги: екскурсії

Переглядів: 1289
Поширень: 0

Останні новини