Більше 43 тисяч договорів укладено з сімейними лікарями Центру первинної медико-санітарної допомоги №1

У закладі працює 30 сімейних лікарів, з якими укладено 43 642 договорів. Також здійснюються прийоми пацієнтів лікарем-отоларингологом, гінекологом-акушером, пульмонологом та лікарем УЗД.

Наразі центр здійснює прийом пацієнтів у 3-х амбулаторіях на вулицях Москаленка, 42, Миколи Зерова, 13 та Олега Антонова, 44. Також лікарі згідно з графіком здійснюють чергування у Писарівці, Гавришівці, Щітках, Стадниці, Малих Крушлинцях та Великих Крушлинцях.

У ЦПМСД №1 можна зробити УЗД серця, щитовидної залози, органів тазу та молочних залоз. У закладі функціонує денний стаціонар та власна лабораторія, в якій можна зробити загальні аналізи та пройти тестування на ВІЛ та гепатити. Окрім того, тут роблять профілактичні щеплення згідно з графіком, а також щеплення від COVID-19. Для цього центр забезпечений холодильними сумками для транспортування та холодильним устаткуванням для зберігання вакцин, яке може працювати за відсутності електроенергії близько трьох днів.

Поряд із досвідченими лікарями у закладі проходять практику студенти-інтерни, з можливістю подальшого працевлаштування у ньому. Наразі у центрі практикуються 4 майбутніх лікаря.

«Кожного дня наші лікарі надають медичну допомогу та проводять консультації пацієнтам, – каже директор КНП «ЦПМСД №1» Людмила Фіщенко. – У центрі проведений безкоштовний інтернет. Також у нас є 5 транспортних засобів невідкладної допомоги на яких лікарі здійснюють виїзди (чергування) до пацієнтів з 8:00 до 20:00».

«У Центрі первинної медико-санітарної допомоги №1 створені всі умови для належного лікування пацієнтів, – каже директор департаменту охорони здоров’я Олександр Шиш. – Також варто зазначити, що у закладі впроваджена електронна система охорони здоров’я, яка дає можливість лікарю вести електронну медичну картку, а лікарі здійснюють виписку електронних рецептів в системі E-health».


Теги: медицина

Переглядів: 1716
Поширень: 2

Останні новини