Незвичайні варіанти піци з різних країн

Піца – одна з найпопулярніших страв у всьому світі, яка завоювала серця мільйонів людей. Це пов’язано з тим, що вона смачна, ситна, може включати будь-яку начинку. І хоча класичні рецепти зазвичай мають дуже чіткі інструкції, в різних країнах роблять унікальні варіанти страви. Ви можете спробувати класичну й авторську піцу, якщо вас цікавить швидка доставка їжі у Вінниці, а після цього ознайомитись з незвичними рецептами цієї страви. 

Дивні варіанти 

Взагалі у кожній країні можна знайти піцерію, де готують страви максимально наближені до італійського оригіналу. Та незвичні варіанти теж мають попит. Найяскравіший приклад – «Гавайська» піца з ананасами, до якої самі італійці ставляться доволі скептично. Дуже цікаво, що ця страва була примана не на Гаваях і навіть не гавайцем. Її винахідником вважається грек з Канади. 

Якщо говорити про більш незвичні європейські варіанти, можна виділити: 

Данську піцу, де часто в якості основного м’ясного інгредієнту використовується конина.  Шведську піцу, яка містить такі незвичні для піци інгредієнти, як арахіс, карі та банани.  Фінську піцу, у склад якої входить м’ясо оленя, гриби лисички та червона цибуля. Такий варіант здається доволі смачним. 

Якщо говорити про країни Азії та Океанії, можна відзначити: 

Камбоджу. Там піца може прикрашатися листям марихуани.  Індію. Перша незвичність такої піци полягає навіть не в інгредієнтах, а в тому, що вона рідка. З незвичайних речей до складу можуть входити місцеві спеції та прянощі.  Австралія. Такі інгредієнти, як м’ясо ему, крокодила чи кенгуру не є самими поширеними в Австралії, проте в країні можна знайти піцерії, котрі мають такі варіанти в меню.  Японія. Зазвичай саме ця країна вражає своїми незвичайними рішеннями. Проте, в плані піци японці доволі консервативні та віддають перевагу саме класичним італійським рецептам. Єдиною відмінністю є використання чорнил кальмара при приготуванні тіста. Через це воно стає чорного кольору. 

Доволі дивні варіанти представлені в Мексиці. Попри те, що там немає ні м’яса кенгуру, ні лисичок, ні марихуани, до начинки часто додають моркву, буряк, родзинки та зелений горошок. Й хоча самі продукти доволі поширені, уявити таку піцу все одно складно. 

Дізнаватись нові факти цікаво та ще цікавіше – їсти смачні страви, будь то піца, бургери чи суші. Замовити таку їжу можна за посиланням https://la.ua/vinnytsya/. На сайті представлені різні варіанти піци, як класичні італійські, так і авторські, на кшталт «Джавеліни». Дуже зручної є опція, яка дозволяє самостійно вибрати всі інгредієнти для начинки. Таким чином можна створити унікальну страву, яка буде повною мірою відповідати всім вашим побажанням. Або ж додати улюблені інгредієнти до тих варіантів, які вже існують. 


Переглядів: 1700
Поширень: 0

Останні новини