Надсучасні та мобільні протези виготовляють у Вінниці

Враховують вік, зріст, вагу і навіть спосіб життя пацієнтів. Протези вінницького виробництва не поступаються за якістю – європейським. Збирають їх з імпортних комплектуючих.

Наразі у центрі до повноцінного життя фахівці повертають десятки захисників України.

Тут вони повністю отримують весь спектр допомоги:

масажі, фізпроцедури, адаптацію найголовніше – виготовлення функціонального протеза.

На підприємстві вирішили, аби віддячити воїнам за їхній мужній подвиг, всі витрати на перебування в центрі для них безкоштовні.

Оплачуємо навчально-тренувальні протези, всі послуги, харчування, утримання, проживання. Усе коштом підприємства, бо нині ця послуга не оплачується державою. А от основний протез вже повністю оплачує держава. З харчуванням нам періодично допомагає міська рада. Теж вдячний їм за те, що вони відгукнулися, - каже директор підприємства з виготовлення протезів Сергій Юзвак.

Послуги у центрі – європейського рівня. А протезисти підприємства – одні з кращих в Україні. Лікарі констатують, з ортопедичного центру пацієнти мають вийти самостійно, тоді вони правильно виконали свою роботу.

Хлопці для нас, як рідні. Дуже хочеться їм допомогти, дуже хочеться, щоб вони максимально реабілітувались, максимально призвичаїлись до свого нового стану і взяли максимум з того, що в них буде, - говорить ортопед-травматолог Антоніна Бойчук.


Переглядів: 1114
Поширень: 0

Останні новини