З Вінниці для ЗСУ: гуманітарний вантаж для українських захисників передали на передову

Двадцять розкладачок, продукти, засоби гігієни й теплий одяг - все це відправиться до українських військових, які боронять нас від російського агресора. Про це повідомив заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний.

Він розповів, що 20 розкладачок для потреб наших військових передали представнику Збройних сил України та вінницькому музиканту та шоумену Віктору Бронюку, які доставлять вантаж за призначенням. “Ще з 2014 року він допомагав воїнам АТО і з перших днів повномасштабного російського вторгнення вступив до лав тероборони. Зараз активно волонтерить - організовує та координує доставку гуманітарних вантажів, регулярно приїздить на передову, аби і матеріальними справами і творчістю підтримати наших захисників та їхній бойовий дух”.

Андрій Очеретний також додав, що можливість допомогти захисникам з'явилася завдяки спільним зусиллям Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу та підтримці зі сторони польського міста-побратима Кельце.

“Разом ми сильні не незламні! Дякую польським друзям за послідовну позицію та підтримку України у цій боротьбі за незалежність та демократію”, - зазначив він.


Теги: волонтери

Переглядів: 1163
Поширень: 0

Останні новини