У Вінниці облаштували центри дозвілля та навчання від ЮНІСЕФ

У Вінниці на базі закладу освіти та двох гуртожитків ПТНЗ облаштували простори дозвілля та навчання, аби маленьким мешканцям нашої громади та гостям міста було зручно й комфортно проводити своє дозвілля.

Раніше представники фонду ЮНІСЕФ обрали три заклади, в яких облаштують центри дозвілля та навчання, для того, аби ними могли користуватись, як діти-переселенці, так і маленькі вінничани.

«Завдяки тому, що міська влада активно співпрацює з міжнародними організаціями, ми постійно отримуємо допомогу. Цього разу для облаштування Центрів з розміщення ВПО передали 50 м ‘яких великих пуфів та 30 малих. Раніше вже отримували від ЮНІСЕФ інші меблі для облаштування даного простору, а саме: стільчики, столики, фліпчарт дошку та пакунки для дітей з усім необхідним у навчанні», - каже директорка департаменту освіти ВМР Оксана Яценко.

Директор закладу Олександр Козлов додав, що ця підтримка є необхідною, адже даний заклад освіти наразі виконує функцію тимчасового проживання для ВПО. «Тому діток у нас вдосталь, які відтепер будуть гуртом проводити там своє дозвілля», - каже він.


Теги: освіта

Переглядів: 1075
Поширень: 0

Останні новини