Новий аграрний маркетплейс VAS в Україні

За кілька років життя всього людства кардинально змінилося. Обмеження у пересуванні, карантини та багато інших факторів вплинули не лише на побут, а й на інші сфери. Винятком не стала й аграрна галузь.

Тепер аграрії України можуть здійснити продаж сільгосптехніки та покупку онлайн де б вони не знаходилися. Таку можливість надає аграрний майданчик: https://ua.vas.trade/.

При створенні даного сервісу було докладено максимум зусиль для комфорту та зручності перебування на сайті кожного користувача. Весь каталог поділений на категорії, також є поле для швидкого пошуку товару на сайті.

Каталог VAS містить категорії:

сільськогосподарська техніка обладнання спецтехніка запчастини готові продукти хімія та добрива землі та с/г нерухомість різні аграрні послуги

Реєстрація на сервісі дуже проста та швидка, також користувач може зареєструвати своє підприємство, що збільшить рівень довіри серед інших компаній.

Одним із найширших каталогів є сільгосптехніка.

Тут аграрій може ознайомитися з моделями та виробниками, вибрати для себе у фільтрі оптимальну вартість, а також поставити всі питання продавцю в онлайн-чаті про товар, щоб в подальшому купити сільгосптехніку в Україні.

Продавець під час заповнення оголошення про продаж може викладати фото та відео з детальним оглядом своєї техніки та додати скани документів, а в блоці «інформація» може отримувати відгуки за проведені угоди, тому продати або купити сільськогосподарську техніку в Україні стане набагато швидше та простіше.

Чому варто віддати перевагу сервісу VAS?

Головною місією даного маркетплейсу була універсальність його використання – щоб аграрію не доводилося переходити із сайту на сайт для виконання кожного із завдань. Наприклад, якщо користувач планує створити або вже має тваринницьку ферму, він знайде на VAS усі складові для своєї справи: приміщення для купівлі та оренди, спеціалістів з виконання послуг, обладнання, освітлення та вентиляцію, корми, ветеринарні препарати та засоби дезінфекції для тварин, а також транспорт для перевезення, техніку для прибирання та всілякі запчастини. Також знадобиться можливість оптової купівлі та наявність б/в товару у хорошому стані. Погодьтеся, що це заощаджує нерви, витрати та час фермеру.

І абсолютно неважливо в який час доби вам зручно працювати - маркетплейс доступний 24/7.

Продавець може у будь-який час викладати свої товари на сайті, а покупець шукатиме саме те, що йому потрібно. А якщо виникнуть питання щодо роботи сайту – підтримка VAS допоможе вирішити будь-яку складність, що виникла.

Залишилося тільки зареєструватися та перевірити самому такий девайс як аграрний майданчик VAS та розпочати роботу.


Переглядів: 988
Поширень: 0

Останні новини