У Вінниці завершили заміну зовнішніх інженерних мереж у п’яти дворах багатоповерхівок

Модернізація багатоквартирних будинків продовжується. Профільні департаменти Вінницької міської ради дбають про модернізацію благоустрою нашого міста. Зокрема, на замовлення департаменту міського господарства, тривають роботи із заміни зовнішніх інженерних мереж на прибудинковій території за адресою: вул. 600річчя, 72 та незабаром планується розпочати по вул. Івана Бевза, 36. Цьогоріч аналогічний вид робіт завершили ще біля 5 будинків.

Як розповіли в департаменті міського господарства ВМР, заміна зовнішніх інженерних мереж це лише одна частина комплексного капітального ремонту прибудинкової території. Після влаштування комунікацій з використанням якісних сучасних матеріалів, наші колеги з департаменту житлового господарства розпочинають модернізацію двору: асфальтування, влаштування об’єктів благоустрою, паркомісць, тощо.

«Протягом 2022 року на замовлення департаменту міського господарства виконано заміну зовнішніх інженерних мереж у дворах п’яти багатоповерхівок. В цілому за цей рік ми замінили майже 200 м мережі водопроводу і близько 430 м мережі каналізації. В планах завершити заміну зовнішніх інженерних мереж ще на п’яти прибудинкових територіях», - каже директор департаменту міського господарства Віталій Місецький.

Він також додав, що заміна зовнішніх інженерних мереж дозволить в подальшому уникнути аварійних ситуацій і розкопок в дворах багатоповерхівок та привести до належного стану благоустрій прибудинкових територій.


Переглядів: 863
Поширень: 0

Останні новини