З початку року поліцейські Вінниччини склали майже півтисячі адмінпротоколів на домашніх кривдників

Нещодавно відзначили другу річницю з дня створення служби з протидії домашньому насильству у Вінницькому районному управлінні поліції. Щоденно, вміння та досвід 21-го офіцера продовжують робити життя вінничан безпечним і комфортним.

Про це повідомляє пресслужба поліції Вінницької області.

На факти вчинення домашнього насильства реагують досвідчені поліцейські зі знанням та вмінням надання психологічної, правової та домедичної допомоги.

Хоча колектив не великий, обслуговують територію міста Вінниці і прилеглі населені пункти Вінницького району. Кожен правоохоронець володіє психологічними прийомами комунікації з жертвами та їх кривдниками.

Від початку 2022 року поліцейські сектору протидії домашньому насильству відреагували на понад 1100 повідомлень щодо вчинення домашнього насильства, винесли біля 150 термінових заборонних приписів, на майже 500 осіб склали адміністративні протоколи про адміністративне правопорушення передбачене ст. 173-2 (вчинення насильства в сім'ї), провели профілактичну роботу із майже 600 кривдниками, активно взаємодіють з іншими службами та організаціями, проводять спільні рейди.


Переглядів: 806
Поширень: 0

Останні новини