Чому варто спробувати косметику на основі термальної води?

Унікальні цілющі властивості термальної води знайшли своє втілення в дерматокосметиці від міжнародного бренду La Roche-Posay. Продукція на основі цього компоненту здатна забезпечити всебічне відновлення та живлення епідермісу. З’ясуємо, які саме переваги має наявність у складі крему La Roche Posay Hydreane Light термальної води.

5 переваг, які надає термальна вода доглядовій косметиці

Живлення є одним із головних принципів догляду за шкірою, завдяки чому вдається протидіяти передчасному старінню. Термальні води з високим ступенем мінералізації мають унікальні особливості, які в комплексі з інноваційними розробками використала компанія  La Roche-Posay. Ось головні плюси застосування косметики з цією складовою:

·        заспокоєння — крем ідеально підійде для проблемної шкіри, яка потребує делікатного догляду;

·        зволоження — термальна вода відмінно компенсує брак вологи в епідермісі;

·        пом’якшення — одразу після нанесення ви відчуєте, що шкіра стала більш приємною на дотик;

·        антиоксидантна дія — унікальний склад допомагає призупинити шкідливий вплив вільних радикалів;

·        збільшення пружності — результат буде помітним уже після першого використання.

 

Якщо говорити саме про La Roche Posay Hydreane Light, крем також має серед переваг фактор захисту від ультрафіолетового випромінювання. А тестування під дерматологічним контролем стане запорукою безпечного та результативного використання.

Чому косметика від La Roche Posay — найкращий варіант догляду за шкірою?

La Roche Posay пропонує дерматокосметику, що розроблена за найсуворішими міжнародними стандартами безпеки. Різні лінійки підходять для лікування атопічного дерматиту, акне, надмірної сухості, алергічних реакцій тощо.

 

Гіпоалергенний склад — головна причина звернутися до косметики бренду. Серед продукції є варіанти, які підходять для власників найчутливішої шкіри — наприклад, новонароджених. Виключна безпечність можлива не тільки завдяки особливому складу, але й з урахуванням надійного пакування, що внеможливлює потрапляння алергенів та інших шкідливих речовин навіть після відкриття засобу.

 

La Roche Posay — вибір тих, для кого важливий ефективний догляд за шкірою. Виключно науковий підхід та численні перевірки — це робить дерматокосметику компанії вибором №1 у Європі.


Переглядів: 918
Поширень: 0

Останні новини