У Вінниці відбувся шаховий турнір, присвячений Міжнародному дню людей похилого віку

 1 та 2 жовтня в приміщенні МДЮСШ №6 відбувся відкритий міський турнір з шахів серед ветеранів, присвячений Міжнародному дню громадян похилого віку. 

Турнір проходив у двох вікових категоріях: 50 років і старші (від 50 до 65 років) і 65 років і старші. Серед учасників (загальна кількість – 21) були лікарі, педагоги, військовослужбовці, будівельники та представники інших професій.

Із самого початку в турнірі закипіла безкомпромісна боротьба між активними учасниками всіх місцевих та обласних турнірів: Шпіркіним В., Большуновим Є., Спіріним А., Трегубовим О. та іншими. Першими занервували кандидати в майстри спорту Трегубов Олександр та Анатолій Спірін, але Анатолій швидко «взяв себе в руки», і як личить кандидату технічних наук і викладачу вищого навчального закладу, фініш турніру провів дуже вдало. У підсумку він став переможцем турніру в категорії 50 років і старші.  

Переможцем турніру в категорії 65 років і старші став Володимир Шпіркін, який показав хороший результат – 8 очок із 9. Друге місце в Євгена Большунова, який здобув 7 очок із 9. Третє місце посів військовий пенсіонер Дмитро Финогеєв.

У категорії 50 років і старші друге місце посів Володимир Яковець, а третє – учасник АТО Олександр Штельмах.

Вітаємо всіх переможців та учасників турніру та запрошуємо взяти участь у чемпіонаті міста серед ветеранів, який пройде з 16 по 18 жовтня 2018 року.


Теги: Спорт шахи

Переглядів: 3008
Поширень: 0

Останні новини