Які контактні лінзи найзручніші?

Одне питання, в якому ви ніколи не повинні йти на компроміс,  це коли справа доходить до турботи про ваші очі, це ваш комфорт. Якщо ви думаєте про контактні лінзи, незалежно від того, чи сказали вам нещодавно, що вам потрібна корекція зору, або ви переходите з окулярів, важливо знати, які лінзи будуть найбільш зручними і найкраще підходять для ваших потреб. Вартість контактних лінз, звісно, не порівняти з вартістю окулярів, та у кожного є свої причини переходу на лінзи.    

Найзручніші контактні лінзи 

Як правило, найзручніші контактні лінзи – це одноденні. Оскільки на поверхні лінзи залишається менше часу для накопичення бактерій та сміття, ймовірність подразнення, дискомфорту, алергії та інфекції.

1 Нова пара контактних лінз щодня забезпечує гладку поверхню лінзи, що робить їх особливо зручними для людей із сухими чи чутливими очима, але багато хто вважають їх зручнішими, ніж інші варіанти лінз.

2 Лінзи, виготовлені з нових силікон-гідрогелевих матеріалів, як правило, зручніші. Вони дозволяють більшій кількості кисню проходити до рогівки та вимагають менше часу для адаптації, а також довше забезпечують комфорт

3. Перехід на одноденні одноразові або силікон-гідрогелеві лінзи може значно зменшити будь-який дискомфорт.

Найзручніші кольорові контактні лінзи

Якщо ви хочете змінити колір очей або зробити свій природний колір яскравішим, одноденні кольорові контактні лінзи - найзручніший варіант. Якщо у вас короткозорість чи далекозорість, ви можете отримати кольорові контактні лінзи за рецептом, але вам слід обговорити це зі своїм офтальмологом. Вам слід носити лише кольорові лінзи, підібрані офтальмологом, оскільки стандартні контактні лінзи можуть спричинити шкідливі побічні ефекти.

Комфортні контактні лінзи від сухості очей

Зручність контактних лінз особливо важлива для людей із сухістю очей. Якщо у вас сухість очей, може знадобитися кілька спроб і помилок, щоб знайти контактні лінзи, які вам підходять. Зверніть увагу на nightday aqua, ці лінзи розроблені для максимального комфорту. Лінзи, виготовлені з силікон-гідрогеля, пропускають до рогівки значно більше кисню, що зменшує зневоднення та підвищує комфорт при носінні лінз. Запитайте свого офтальмолога, чи підходять вам удосконалені силікон-гідрогелеві контактні лінзи.

Комфортні контактні лінзи для чутливих очей

Люди з чутливими очима відчувають такі симптоми, як біль, печіння, роздратування, сльозотеча та нечіткість зору. Це може ускладнити використання контактних лінз, але не зробити його неможливим. Дослідження показують, що вік лінз, частота заміни, тривалість носіння та киснепроникність є найбільш важливими факторами, коли йдеться про комфорт при носінні контактних лінз. зручні контактні лінзи для чутливих очей. Єдиного рішення для комфортної корекції зору за допомогою контактних лінз немає. Загалом, силікон-гідрогелеві матеріали та часта зміна лінз можуть підвищити комфорт, поряд з використанням зволожуючих крапель. Основний спосіб забезпечити максимальну зручність контактних лінз - це правильно підібрати їх у офтальмолога, практикувати правильний догляд за лінзами, забезпечити суворий режим післяопераційного догляду за допомогою комфортних крапель очей і регулярно перевіряти зір.


Переглядів: 1265
Поширень: 1

Останні новини