Мер Дніпра Борис Філатов подякував вінничанам за три автобуси, які напередодні передала Вінниця

Очільник Дніпра Борис Філатов подякував вінничанам за підтримку міста.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

Зокрема Філатов наголосив, що першою на допомогу, після того, як окупанти вгатили по місцевому АТП, прийшла столиця. В той же день в Дніпро поступили ще три автобуси від міста Вінниця.

«Правду кажуть - собором і чорта поборем. Підтримка, яку зараз міста надають одне одному, - безцінна. А головне - завжди взаємна. Бо зрештою не буде різниці - скільки саме було тих автобусів. Добрі вчинки не підраховують. За них щиро дякують і про них завжди пам’ятають. Тож дякую чудовим киянам і міському голові Віталію Кличку. На честь вашу і вашого славетного міста Київ ми додали ту саму літеру «К» до назв двох наших маршрутів.

Дякую міському голові Сергію Моргунову і любій Вінниці, яка завжди була лідером місцевого самоврядування. Усім вінничанам, які цього страшного року стали прикладом стійкості. Як і всі українці, котрі, хай би там що,вистоять - одне за одного і за Україну», - написав Філатов.

Нагадаємо, нещодавно росіяни вгатили по місцевому АТП, спаливши більше ста автобусів. Вінниця відгукнулась на потребу дніпрян й після повного техогляду відправила три міські автобуси великої місткості – два «ЛАЗи» і «Богдан».

«Коли мова йде про підтримку друзів – ми не роздумуємо. Українські громади не вміють інакше. Вистоїмо тільки разом. І разом будемо відновлювати Україну», – каже Сергій Моргунов.


Переглядів: 889
Поширень: 0

Останні новини