Грандіозний концерт для всіх: Many Fest vol.2

Організатори другого Many Fest, фестивалю з сучасними українськими виконавцями на найбільшій критій площадці міста, зуміли зібрати на ролердромі «Мегамоллу» прихильників кращих з кращих.

В один день на великій сцені з досконалим освітленням та звуком і вражаючим відео-рядом виступили кращий рок-гурт країни – The Hardkiss, кращий саунд-продюсер The Maneken та кращий танцювальний поп-гурт «Время и Стекло».

Чудова організація масової події, кілька годин танців і веселощів під справді якісну нашу музику, смачний фуд-корт, бари, окремі зони для відпочинку – було продумано все для задоволення публіки будь-якого віку.

Диско-електронний The Maneken, пристрасні й ліричні The Hardkiss та запальні і рухливі «Время и Стекло»: програму Many Fest vol.2 було підібрано так, щоб задоволення отримали вінничани багатьох вікових груп, до того ж вхід для дітей до 8 років був безкоштовним.

Великий музичний захід об'єднав людей різних інтересів і знову подарував чимало позитивних емоцій! Юлія Саніна та The Hardkiss співали відомих пісень та нових, зі свіжого альбому «Залізна ластівка». Особливо велику увагу публіки отримав чарівний хіт «Журавлі».

Завжди свіжий і сучасний Євген Філатов та його гурт The Maneken запалили зал, все більше людей танцювало і вистукувало ритм улюблених пісень талановитого і стильного співака та саунд-продюсера.

Ну а фінальним акордом став виступ молодіжного гурту «Время и Стекло». Тут вже до сцени збіглось чимало дітей та підлітків на рухливі популярні мелодії. Many Fest – це яскраве шоу, неймовірна енергетика запальних артистів, купа позитивних емоцій і чудовий настрій!


Переглядів: 2372
Поширень: 1

Останні новини