Продовжуємо облаштовувати пункти обігріву в муніципальних закладах, серед них - і сім підліткових клубів

У центри VinSmart, де будуть розташовуватися пункти обігріву у разі надзвичайних ситуацій, вже доставили необхідне обладнання: електрогенератори на випадок відключень енергії, а також обігрівачі. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці та у телеграм-каналі міський голова Сергій Моргунов.

«Базуємо пункти обігріву у VinSmart-центрах у різних районах. Нагадаю, що такі приміщення створюють і у десяти бібліотеках, наприкінці вересня проінспектував один з закладів. У разі надзвичайної ситуації розгорнемо також пункти приготування їжі для містян на базі харчоблоків 14 шкіл», – наголосив міський голова.

Як зазначив Сергій Моргунов, маємо бути готовими до будь-яких сценаріїв під час опалювального періоду – росіяни налаштовані нищити критичну інфраструктуру українських міст і сіл. Саме тому спілкуємось з мешканцями багатоповерхівок, закликаючи створювати за можливості пункти обігріву у своїх укриттях, і пропонуємо підтримку.

«Саме тому постійно звертаємось до усіх мешканців з проханням підготувати свої оселі до зими, продумати альтернативні способи опалення, зробити необхідні запаси їжі, теплих речей, батарейок, свічок і, звичайно, - економити енергію», - додав очільник міста.

Нагадаємо, улітку був створений Оперативний штаб з підготовки до опалювального сезону, де були розроблені рішення щодо реагування на позаштатні ситуації. Зокрема, за дорученням міського голови почали створювати пункти обігріву для населення на базі муніципальних закладів. Загалом по місту їх буде більше 30.


Переглядів: 943
Поширень: 0

Останні новини