Чи є оренда авто у Вінниці?

Вінниця, до початку війни, вважалась найкомфортнішим містом країни. Місто отримувало найвищі бали завдяки доступності адміністративних послуг, чистоті, зручному розташуванню інфраструктурних об'єктів, доброзичливим мешканцям і чудово організований системі транспортного сполучення. У місті присутні декілька видів транспорту, та спочатку локдаун, а потім війна, спонукають українців все частіше обирати варіант приватного авто. Авто в оренду у Вінниці все більше набирає популярності.

На який період можна орендувати?

Взяти автомобіль в оренду можна як на одну-три доби, так і на більш тривалий термін. Є автомобілі, вартість оренди яких за добу не змінюється в залежності від періоду оренди. До прикладу, якщо ви вибрали автомобіль Toyota Corolla, то подобова вартість оренди на одну-три доби і на період від двадцяти шести діб, буде однаковою. Якщо ж ви плануєте орендувати Toyota Rav 4 IV, то вартість авто на одну-три доби буде вищою, ніж при укладанні договору оренди на більш тривалий термін.

Які умови оренди?

Перш за все, це наявність водійського посвідчення і стажу водіння від двох років. Також важливим є вік водія, 21 рік і старше. Якщо ви не відповідаєте одній із вказаних умов, можливість оренди авто все ж залишається, однак менеджер компанії запропонує вам збільшену суму застави.

Коли варто бронювати автомобіль?

Зазвичай автомобілі на https://rental.ua/ua бронюють заздалегіть:

це може бути поїздка, яку організовує іноземець, або яку організовують для нього, родинне свято, під час якого планується перевезення великої кількості гостей, поїздка друзів по області чи найближчим областям на відпочинок, випуск з навчального закладу, романтична подорож.

Всі ці події, зазвичай, плануються наперед, а отже є можливість отримати додаткові переваги від раннього бронювання, адже на сайті діє відповідна акція. При ранньому бронюванні ви можете заощадити від п'яти до двадцяти відсотків вартості, бути певними в тому, що авто, яке вам потрібно, буде на станції бронювання. Ви отримуєте також фіксовану вартість оренди. Це особливо зручно тв теперішній час, адже якщо вартість бронювання на час поїздки підніметься, ви, у вас буде оплата згідно попередньо зафіксованої ціни. Ще одна вагома перевага - це можливість зекономити час на оформленні документів і швидше отримати автівку у пункті видачі. Подорожувати по Вінниці і Вінницькій області на автомобілі - це про швидкість, зручність, впевненість і надзвичайно мальовничі краєвиди.


Переглядів: 5174
Поширень: 0

Останні новини