Слоти з Фруктовою Тематикою

Фрукти настільки часто використовуються в гемблінзі, що сьогодні всі азартні ігри з їхніми зображеннями вважаються класичними. Ви не знайдете провайдера слотів, у якого не було б фруктового апарату. Деякі з них більш відомі, ніж інші. Сьогодні ми пропонуємо вам ознайомитись зі списком топ слотів України з фруктовою тематикою.

Sizzling Hot або Компот

Ігровий автомат Сіззлінг Хот це типовий автомат фруктової тематики, який радує око вітчизняного гравця вже дуже давно, ще з часів реальних залів автоматів. У народі цю гру прозвали компот, адже багата палітра фруктів у ній говорить сама за себе. Тут ви зустрінете кавуни, сливи, лимони, виноград, апельсини та вишні. Крім цього є класичний символ 7, а також скаттер у вигляді жовтої зірки. Бонусної гри тут немає, але нарахування за кілька скатерів досить солідні: 3 зірки - х2 від ставки 4 зірки - х10 5 зірок - х50 Сімка тут найдорожчий символ. 5 сімок в одній комбінації збільшать вашу ставку на 1000.

Fruit Cocktail або Полунички

За однією назвою легендарного слота від компанії Ігрософт стає зрозумілою тематика. Ігрові автомати Клубнічка містять широкий ряд фруктових зображень - кавун, груша, яблуко, лимон, персик, вишня і, звичайно ж, головна героїня полуниця. Сама полуниця в комбінаціях не бере участі, але при випадінні від 3 штук і більше запускає цікавий бонусний раунд. 3 полуниці - бонусний раунд з 1 життям 4 полуниці - бонус з 2 життями 5 полуниць - бонус з 3 життями Кількість додаткових життів дозволяє продовжити участь у бонусі навіть при попаданні повзунка на позицію EXIT. Максимально можлива кількість кредитів, які тут можна виграти, це 125000.

Slot-o-pol або Єшки

Це також класична гра, відома українським гравцям вже понад 20 років. Народна назва слота – Єшки. Це ім'я приєдналося через присутній тут специфічний символ у вигляді букви Е з короною. Повертаючись до фруктів, відзначаємо наявність тут серед символів вишень, винограду, кавуна, ананаса, лимона та слив. Є й коктейль, приготовлений із цитрусовими. Апарат має два бонусні раунди. Перший це гра в кістки. Тут ви будете кидати кубики і ходити спеціальним полем збираючи при цьому призи. Другим бонусом є колесо удачі. При випадінні на одній лінії 3 і більше спеціальних символів різнокольорових дисків вам стане доступним бонус з обертанням колеса. Усі нагороди зібрані під час обертання сумуватимуться. Функція блокування барабанів дозволяє зафіксувати будь-яку із п'яти вертикалей на наступне обертання. Так користувач може заблокувати на ігровому полі цікаві для нього символи.

Які ще бувають фруктові слоти

Далі пропонуємо до вашої уваги список слотів класичного характеру з використанням фруктів у своєму символьному ряду: 40 Super Hot, Flaming Hot, 5 Dazzling Hot, 40 Mega, Crazy Bugs, Extra Stars, Shining Crown, Beach Life, Champagne, Lucky Clover, Dice and Roll , Fruit Shop Christmas, Burning Hot та DJ Wild.


Переглядів: 1828
Поширень: 0

Останні новини