Ставки на футбол в Україні: поради та рекомендації новачкам

Сьогодні ставки на спорт в Інтернеті є одним з найбільш популярних азартних розваг.

Це пов'язано із тим, що шанувальників футбола в України величезна кількість, і значний їх відсоток полюбляє підсилювати відчуття від перегляду, роблячи ставку на певний матч. Деякі з них ставлять на свої улюблені команди, а інші використовують стратегії, що базуються на експертній аналітиці та теорії ймовірностей.

Ставки на футбол в Парі Матч можна зробити на

Перемогу однієї з граючих команд або нічию. Точні результати ігор. Подвійний шанс (одна з команд не програє). Загальну кількість забитих голів за матч або один з таймів. Результат гри з урахуванням фори для однієї з команд.

Крім того, всі БК пропонують гравцям можливість зробити парі типу “Експрес” або “Система”, коли в ігровий купон входять ставки на результати декількох ігор одразу. Це дозволяє збільшити розмір ймовірного виграшу, однак при цьому істотно збільшує ризик програти. В “Експресі” для отримання призових коштів повинні “спрацювати” всі ставки, а в “Системі” – певна їх кількість, яку обирає сам гравець. Чим більшою є ця кількість, тим більшою є виграна сума.

Використання прогнозів експертів для ставок на футбол

Парі на футбольні матчі будуть більш результативним у тому випадку, якщо беттори можуть самостійно проаналізувати стан справ у командах перед матчем та зробити обгрунтований прогноз щодо їх шансів на успіх. Якщо робити ставки навмання, то це перетворюється на цілковиту лотерею, в якій результат грунтується на випадковості..

Перед тим як ставити реальні гроші, рекомендується робити аналіз різноманітних факторів, які потенційно впливатимуть на результати матчів. При цьому, слід враховувати, що футбол є непередбачуваним видом спорту. Роблячи ставку на футбольний матч, слід враховувати багато факторів, серед яких: статистика зустрічей між командами, що беруть участь у грі, їх поточна форма (результати останніх ігор), відсутність провідних гравців через травму або дискваліфікація, місце та час проведення матчу, тощо.

В Інтернеті існують спеціальні сайти, які надають послуги футбольних фахівців, які роблять прогнози на ігри за певну суму грошей. Не слід віддавати кошти першому зустрічному, оскільки у даному сегменті діють багато шахраїв. Якщо ви бажаєте звернутися до експертів, рекомендується ознайомитися із гарантіями та прочитати відгуки інших клієнтів. 

Особливості ставок на футбол в Україні

Головною відмінністю парі на футбол є величезний вибір подій. Гравці можуть заключати парі з БК на результати ігор престижних міжнародних турнірів (включаючи Кубок Світу ФІФА, Євро та Лігу Чемпіонів), а також на провідні національні ліги європейські країн (АПЛ, Ла Ліга, Бундесліга, Серія А). Крім цього, беттори можуть робити ставки на результати матчів екзотичних турнірів (наприклад, Південноамериканський Кубок Лібертадорес або Азійська Ліга Чемпіонів).

Ще однією привабливою опцією є можливість ставити на різні умови щодо конкретного матчу. Це може бути кількість кутових, пенальті, жовтих та червоних карток або замін. Можна робити ставку на результативність команд та окремих гравців, а також хто і коли заб'є перший чи останній гол у грі. Отже, футбольних подій у лініях популярних букмекерів може бути більше тисячі лише за одну добу.

Читайте як вчинив бренд Паріматч з франшизами росії.

До того ж, бетторів приваблює можливість робити парі в режимі Live, тобто в реальному часі, коли матч вже триває. Подібна опція робить ігровий процес вкрай динамічним, клієнти БК здатні швидко реагувати на події, які відбувається на футбольному полі. Досвідчені прогнозисти здатні “зловити” момент, в який ставка буде найбільш вигідною. Потрібно враховувати те, що у зв'язку із певною подією коефіцієнти перераховуються, можливість зробити live-ставку блокується на короткий проміжок часу.

На сайтах онлайн беттінг-платформ існують окремі розділи, в яких представлені футбольні події, доступні для ставок в режимі Live, лінія матчів та подій, а також ігри певних турнірів. Надається можливість встановити фільтр, що дозволить виводити на екран матчі, які відбудуться у заданий проміжок часу.

Обираємо найкращу БК для ставок на футбол

Вибираючи контору для футбольних парі в Україні, рекомендується брати до уваги наступні параметри:

Вигідність коефіцієнтів. Ширина лінії подій. Наявність акцій та бонусів. Зручність інтерфейсу. Можливість робити ставки Live. Методи поповнення рахунку та виведення виграшу.

Врахування цих факторів дозволяє вибрати ігровий майданчик, який дозволить вигравати реальні гроші та отримувати задоволення від беттінгу.

Як робити успішні ставки на футбол в букмекерських конторах України?

Запорукою успіху беттора є не тільки грамотний вибір матчів та прогноз щодо їх результатів, але й підбір вигідних коефіцієнтів. Якщо поставити на явного фаворита гри з коефіцієнтом 1.10, то потенційний виграш буде незначним (лише 10% від ставки), а ризик програти суттєву суму буде більш високим. Спеціальні сайти-агрегати пропонують не лише прогнози від досвідчених “каперів” (експертів), але й підбірку найбільш вигідних коефіцієнтів від різних контор.

Використовуючи зважений підхід, а також статистику та професійну аналітику, азартні гравці можуть вигравати значні суми коштів в провідних БК України (наприклад, “Парі Матч”). Новачки у беттінгу доволі часто “програються” роблячи великі ставки на перемогу відвертих фаворитів, однак прогноз не справджується.


Переглядів: 1829
Поширень: 6

Останні новини