У роботі WhatsApp сталися збої

Платформа обміну повідомленнями WhatsApp припинила роботу для користувачів у усьому світі. Користувачі платформи, що належить Meta, почали повідомляти про проблеми зранку у вівторок, 25 жовтня, пише BBC.

Протягом півгодини було опубліковано понад 12 000 повідомлень про збої в роботі. Багато людей скаржилися в соціальних мережах, що не можуть надсилати або отримувати повідомлення. WhatsApp має близько двох мільярдів активних користувачів у всьому світі.

Багато користувачів, які намагалися скористатися додатком у вівторок вранці, зіткнулися з повідомленням "connecting".

Представник Meta сказав: “Ми знаємо, що деякі люди зараз мають проблеми з надсиланням повідомлень, і ми працюємо над відновленням WhatsApp для всіх якомога швидше”.

Збій, ймовірно, спричинить значні збитки. Додаток, який пропонує наскрізне шифрування повідомлень, є популярним методом спілкування у соціальних, робочих і батьківських групах.

За даними організації моніторингу Інтернету NetBlocks, збій впливає на користувачів в усьому світі.

“У програмі обміну повідомленнями WhatsApp наразі міжнародні збої — інцидент, не пов’язаний із збоями в Інтернеті на рівні країни або фільтрацією”, — повідомили в організації з відстеження кібербезпеки та цифрового управління.

Згодом стали з’являтися повідомлення, що WhatsApp відновлює свою роботу.


Переглядів: 1048
Поширень: 0

Останні новини