Живе спілкування з чудовими тваринами

Мрієте отримати навички верхової їзди? Насправді це не так складно та достатньо недорого. Щоб спробувати катання на конях у Закарпатті достатньо відвідати клуб «Воєводино», де надають чудові послуги спілкування з благородними тваринами.  

У клубі є можливість навчатися верховій їзді у персонального інструктора. Також можна замовити похід мальовничими горами Закарпаття, під супроводом інструктора. Ще є можливість проїхатися у кареті або санях, в залежності від сезону. Все це можливо замовити на офіційному сайті клубу. Достатньо перейти за посиланням https://voevodyno.com/ua/activities/stables/ та ознайомитися з послугами, що тут пропонують. 

Верхова їзда не тільки допоможе чудово провести час. Ще це дуже корисно та захопливе. Спробувавши прогулянку верхи на конях, забажаєте це повторити неодноразово. 

Переваги, які отримуєте від верхової їзди 

Якщо раніше ви ще не пробували кататися верхи, варто зауважити, що подібне проведення часу надає наступні переваги:

Зміцнюються та тренуються м’язи усього тіла; Поліпшується постава, зміцнюється хребет; Поліпшується дихання та кровообіг; Стрес та втома знижуються, підіймається настрій; Підвищується впевненість у собі, виникає враження, що немає нічого неможливого. 

Клуб «Воєводино» завжди готовий запропонувати своїм гостям наступні розваги, які дозволять чудово та з користю провести час:

Покататися верхи на конях у манежі разом з інструктором; Прогулянки верхи у гори, у супроводі досвідченого інструктора; Проведення занять, які надає персональний інструктор; Поїздки у кареті, які перетворюються на захопливе катання; Узимку можна кататися на санях; Пропонуються заняття для дітей. 

Якщо виберете кінні прогулянки, то це подарує незабутні враження. Чудова нагода проїхатися стежками у лісах, вздовж річок або повз пагорби. Таким чином відчуєте атмосферу гір, відчуєте чарівність природи. Завдяки кінним прогулянкам краса гір відкривається по-особливому, гори надихають та змушують подивитися на житті під іншим кутом. Ті, хто хоча б раз, спробував кінні прогулянки, побував у сідлі, прагнуть це повторити, адже така подорож нікого не залишить байдужим. 

Кататися верхи на конях можна по різних місцевостях. Це може бути рівнинна та гірська місцевість. Верхова їзда допоможе краще дізнатися про Карпати, ознайомитися з породою коней, вам розкажуть, які це чудові тварини. 

Неймовірні враження забезпечені 

Якщо бажаєте отримати цінні навички з катання верхи на конях, варто завітати до клубу «Воєводино». Тут можна замовити заняття з інструктором, який навчить кататися на конях. Або просто вирушити на прогулянку верхи у супроводі досвідченого провідника. 

Кінний клуб завоював довіру відвідувачів, створюючи найкращі умови для тварин, що тут мешкають. Ми завжди готові запропонувати велику кількість розваг, що пов’язані з дозвіллям у компанії благородних тварин. Отримайте нові знання чи просто вирушайте на екскурсію верхи не конях. Чекаємо на ваші заявки! 


Переглядів: 936
Поширень: 1

Останні новини