Виконавчі органи міської ради підтвердили відповідність європейським стандартам роботи

Виконавчий комітет Вінницької міської ради успішно пройшов атестацію на відповідність вимогам стандарту ISO 9001:2015. Сам сертифікат Вінниця отримала у 2007 році, і тепер щороку його підтверджує.  

Влітку був проведений аудит виконавчих органів,  з метою підтвердження ефективного та результативного переходу на нову версію європейського стандарт ISO 9001:2015, запровадженої в 2006 році системи управління якістю. За результатами якого Вінницька міська рада отримала сертифікат відповідності діючої Системи управління якістю вимогам Стандарту ISO 9001:2015. Аудит проводив фахівець міжнародної сертифікуючої організації ТОВ BSI Group Polska Кшиштоф Садовскі.

Метою аудиту було дослідження Системи управління якістю, протидії корупційним загрозам та інформаційної безпеки в процесах виконавчих органів Вінницької міської ради і визначення, чи відповідають вони вимогам стандарту ISO 9001:2015. Через таку процедуру усі департаменти та відділи міської ради проходять щорічно.

В ході проведення аудитів представниками британської компанії BSI, яка пройшла оцінку на відповідність міжнародно визнаним стандартам і здійснює свою діяльність з дотриманням найвищої якості продукції та послуг, не було виявлено жодної невідповідності. Перевірялась система управління якістю щодо ефективності впровадження відповідних стандартів у роботі виконавчих органів Вінницької міської ради.

Усі сфери діяльності Вінницької міської ради були визнані такими, що відповідають вимогам стандарту ISO 9001:2015. У висновках аудитів визначено, що система управління, запроваджена у виконавчих органах, є прикладом результативного підходу до управління та виконує вимоги стандарту ISO 9001:2015. 

Для довідки

British Standards Institution (BSI) - Британський Інститут Стандартів вважається однією з найстаріших і найавторитетніших організацій, що займається стандартизацією. Історія BSI починається з 1901 року, коли з ініціативи сера Джона Волфа-Беррі (Sir John Wolfe-Barry), конструктора знаменитого Тауерського моста, був заснований перший в Британії комітет зі стандартизації. За більш ніж 100 років розвитку BSI перетворився з національного органу із стандартизації в глобальну організацію, яка є лідером з розвитку сучасних стандартів, освіти та сертифікації по всьому світу.

BSI є некомерційним товариством з королівським статутом, а тому вільним від впливу ззовні і неупередженим у своїх рішеннях. Це обумовлює виключне визнання сертифікатів BSI у всьому світі, що підтверджує економічна статистика і біржові рейтинги клієнтів цієї фірми. Компанія BSI організовує роботу 58 представництв по всьому світу і обслуговує понад 65 000 клієнтів в 150 країнах. 

Серед фірм, які працюють з BSI, – BMW, Johnson & Johnson, Microsoft, Philips, Siemens, Ford, Boeing, Rolls Royсe, Sony, Ricoh, Sharp, Pioneer, Toyota, Honda, Mercedes Benz, Mitsubishi, Samsung.



Переглядів: 2817
Поширень: 0

Останні новини