Що таке ЦеКрипто? Наші місія, ціль та бекграунд

Ця стаття розповість вам більше про ЦеКрипто, нашу ідею, місію та бекграунд, і як взагалі варто починати знайомство зі світом криптовалюти за допомогою нашого проєкту.

Бекграунд ЦеКрипто

Ми – команда крипто ентузіастів, які почали свій шлях у світі криптовалюти у 2018 році. З цього часу ми самостійно розбираємося у цій сфері. Завдяки нашому тернистому шляху, постійній співпраці з багатьма біржами, проєктами, взаємодії з членами їхніх команд, ми вже розуміємо влаштування індустрії зсередини та впевнені, що повинні поділитися знаннями, отриманими на практиці, з початківцями. Зараз в основному статтями та проєктом загалом займається команда CryptoDiffer, але на цьому ми не збираємося зупинятися. Ми плануємо в майбутньому доєднувати різних українських криптоентузіастів, які цікавляться цією темою та є активними в їхніх компаніях.

Ідея проєкту

З початку повномасштабного вторгнення актуальність криптовалют значно зросла. Зараз виділяють кілька напрямів роботи:

Благодійність. Ми знаємо, що нещодавно багато фондів відкрили збір коштів у криптовалюті. І це правда: волонтери з різних куточків світу вже задонатили мільйони доларів (у конвертації з крипти) на допомогу жертвам війни та на наближення нашої перемоги (читайте: на амуніцію та зброю). ЦеКрипто не залишається осторонь: ми допомагали, допомагаємо та будемо допомагати й надалі через Top 7 for Ukraine – спеціалізований криптофонд. Міжнародні транзакції. Дійсно велика кількість військового спорядження та гуманітарної допомоги, які беруть за кордоном, часто закуповують за криптовалюту чи готівку, отриману в обмінниках європейських країн. Криптовалютні платежі, за власним досвідом, мають безліч плюсів. Наприклад, можна не витрачати багато часу на бюрократію та не отримувати обмеження від банків, якщо потрібно скупитися на значну суму. Міжнародні валютні операції. Останнім часом запити на швидкі й недорогі платежі між країнами у валюті (і заробітні плати працівникам, які тимчасово за кордоном, і грошові перекази друзям чи родичам). Ці питання часто нам задавали наші близькі люди та знайомі. Способи диверсифікації. Зараз не тільки в Україні, а й в цілому світі фінансова ситуація нестабільна. Через це люди стали замислюватися про диверсифікацію власних збережень. Знову ж таки, від друзів та знайомих ми отримали вдосталь питань щодо того, як почати інвестиції в криптовалютні активи.

Причини, наведені вище, і викликали в нас ідею про створення ресурсу ЦеКрипто – освітньо-навчальної платформи, що простою мовою пояснює про блокчейн-технології та криптовалюти.

Чому саме ми?

Без сумнівів, існують тисячі схожих ресурсів, які також навчають початківців. Але ж реально якісні коштують близько $1,000 за курс. Якщо дешевше – це лише мотлох, створений аматорами. Деяка інформація та навіть статті, що допомагають навчатися, у відкритому доступі. Та як же тоді визначити те, звідки почати, як не втратити власні кошти та не натрапити на шахраїв?

Наш же проєкт ЦеКрипто створюється на некомерційних засадах, на нього ми витрачаємо власний вільний час. Його ціллю є надання правильного напрямку людям, що бажають розібратися в криптовалюті, подарувати інструменти, що допоможуть отримувати якісні знання, та загалом створити спільноту українських крипто ентузіастів.

Наша місія

Місія ЦеКрипто – розвинути загальний економічний добробут кожного українця та України в цілому. Вже після нашої перемоги виникне гостра потреба розбудови державної економіки й, на нашу думку, криптовалютний сектор займе значне місце.

Сфера криптовалюти кожному надає неймовірні можливості за умови, що людина уважно та свідомо це використовує. Якщо добробут людей, які займаються криптою, виросте, то й добробут усього населення стане вищим. Позитивно вплинути на економіку України може багато чого:

Збільшення купівлі українських продуктів; Чесна сплата податків (надіємося, що уряд України якнайшвидше створить нормативно-правову базу про криптовалюту) Ріст донатів завдяки отриманню прибутку з криптовалютної діяльності.

Наша команда має на меті навчити всіх охочих фінансовій грамотності та показати, як купити криптовалюту на Binance.

Трохи про сайт

Цей сайт – простий та зрозумілий ресурс, яким користуватися може будь-хто. Саме тут будуть публікуватися статті, які у правильній послідовності допоможуть вам поринути у криптовалютний світ. Почнеться все зі статей для початківців, та в міру наповнення сайту будуть зачіпатися все складніші питання.

Чому статті замість відеороликів?

Все просто: найчастіше люди ставляться до відео як до матеріалу для задоволення, тому не сприймають їх достатньо серйозно. Тут одразу можуть відпасти ті, хто не може приділяти достатньо уваги та часу на саморозвиток. Необхідно зрозуміти, що індустрія криптовалюти не буде підходити кожному. Ця сфера дає можливості для тих, хто свідомо розуміє свої цілі, а не для тих, хто хоче легко й гарантовано отримати великі фінанси.

Курси й навчальні матеріали ЦеКрипто

Усі наші навчальні матеріали ви знайдете на цьому сайті. Для легшого розуміння ми намагалися інформацію зробити структурованою, тому розсортували всі статті за темами у розділі "Курси". Читай статті ЦеКрипто, а потім одразу ж скласти тест, щоб перевірити засвоєну інформацію.

Наші Курси

Станом на сьогодні, ми радимо проходити опубліковані курси в такій послідовності:

Що необхідно мати для початку Верифікація та безпека Крипто активи Блокчейни Вступ в ДеФі (DeFi) Способи заробітку

Є ще одна сторінка "Словник", яка постійно буде оновлюватися та поповнюватися найновішими термінами. Якщо необхідно знайти значення невідомого слова, переходьте сюди. Наша команда намагається якнайбільше спростити вам розуміння теми, тому нові слова у статті будуть пояснені. Щоб дізнатися значення слова, просто наведіть на нього курсор та прочитайте пояснення.

Ми в соціальних мережах

Популяризація контенту – важлива річ, тому ми збираємося використати соцмережі для поширення ЦеКрипто. До того ж вони будуть корисними в розумінні нашої аудиторії, допоможуть почути пропозиції та відгуки про продукт. Завдяки соціальним мережам ми зможемо надавати відповіді на питання від вас, пояснювати незрозумілі частини та коригувати структуру сайту за вашим бажанням.

Тому ЦеКрипто запрошує кожного доєднатися до нашого чату в Телеграм. Разом ми зможемо збудувати сильне криптоком'юніті в Україні.


Переглядів: 1109
Поширень: 2

Останні новини