Вінницькі школярі спробували себе у ролі підприємців

Понад 40 активістів шкільного життя та лідерів учнівського самоврядування шкіл міста відвідали тематичний івент, який відбувся в освітньому просторі «Posterum».

Модераторами та організаторами заходу стали бізнес-тренерка, засновниця бізнес-школи Аlter Ego Оксана Лоянич та учасник Дитячої дорадчої ради, голова учнівської ради Вінниччини, учень Вінницького ліцею #20 Богдан Голумбйовський.

Як стати фінансово незалежними, як започаткувати власну справу, чи можна відкрити бізнес без досвіду – ці та багато інших питань були розкриті під час івенту з активною молоддю.

Як зауважує начальниця відділу виховання та позашкільної роботи ВМР Наталія Перекрестенко, важливо, що на даному заході, школярі не тільки гарно провели час, а ще й дізнались про стратегічне і бізнес-планування, виробництво й продаж продукції, соціальну відповідальність та отримали практичний досвід, що в майбутньому підвищить шанси на успішну самореалізацію.

«Зустріч була незабутня. Ми спробували відкрити свою власну кав’ярню, шукали шляхи залучення фінансових інвестицій та познайомилися з основними правилами ведення бізнесу», - зауважує голова ради лідерів учнівського самоврядування ГО старшокласників "Лідер ' Вінницької МТГ Максим Ярмолинський.


Теги: освіта

Переглядів: 1093
Поширень: 0

Останні новини