Холодно чи тепло - коли потрібен кондиціонер

Незалежно від пори року, використання кондиціонера суттєво покращує клімат в офісі або квартирі. Сучасні прилади кондиціонування повітря суттєво відрізняються від тих, що були навіть п'ять років тому. На ринку присутні, як прості моделі, що мають мінімум функцій, так і більш сучасні кондиціонери, які мають низку додаткових. Ці функції сприяють підвищенню ефективності та продуктивності роботи, що особливо важливо під час холодів. Про місця, де справді холодно, читайте за посиланням https://www.bnclimate.com/top-5-najholodnishyh-mists-u-sviti/.

Режими роботи

Автоматичний режим, "Auto".

У цьому режимі прилад сам визначає,  який режим увімкнути – охолодження або нагрівання – щоб створити в кімнаті комфортну температуру.  Аналізує параметри повітря у приміщенні та оперативно реагує на їх зміни.

Турбо режим, “Turbo”.

Режим, що тимчасово активує продуктивність вентилятора та компресора до максимальних значень..

Нічний режим

Розташований на пульті під кнопкою Sleep. Кондиціонер працює із мінімальним шумом. При цьому температура повітря в кімнаті підтримується на потрібній позначці протягом часу, який ви задали на таймері.

ЕСО режим

Забезпечує економію електроенергії, без шкоди продуктивності та кліматичних показників у приміщенні.

Super режим

Цей режим забезпечує максимальну температуру охолодження (16 °C) або нагрівання (+31 °C), залежно від того, який режим використовується (охолодження або нагрівання).

Основні функції кондиціонерів

Фільтрування

Є у більшості сучасних кондиціонерів. Забезпечує захист теплообмінника від потрапляння частинок пилу та бруду.

Регулювання напряму повітряного потоку

Функція "SWING" відповідає за зміну нахилу жалюзі спліт-системи. Завдяки цьому кондиціонер може або рівномірно дмухати повітрям у кімнату, або сконцентрувати весь потім повітря в одному напрямку.

Регулювання швидкості обертання вентилятора

Завдяки функції SPEED вентилятор, розташований у внутрішньому блоці кондиціонера, починає обертатися з різними швидкостями, регулюючи обсяг повітря, який він пропускає.

Таймер

За допомогою цієї функції можна задавати параметри автоматичного увімкнення та вимкнення кондиціонера.


Переглядів: 824
Поширень: 0

Останні новини