Акціонер Parimatch та інвестор sportbank Никита Ізмайлов розповів про колаборацію з Binance

Необанк sportbank, який належить акціонеру беттінгової компанії Паріматч Никиті Ізмайлову, запустив спільну акцію для нових клієнтів з криптовалютною біржею Binance. З 1 до 30 листопада 2022 року включно кожен, скориставшись промокодом “SPORTBANKUA”, може впродовж тижня отримати Welcome Bonus в 600$.

У sportbanku зазначають, що цей бонус покриває суму можливої комісії Binance, тому новачки без жодних фінансових ризиків та необхідності додаткових витрат можуть спробувати себе у торгівлі на криптовалютній біржі.

Крім того, як зазначив Никита Ізмайлов, Welcome Bonus діє у форматі кешбеку на спот і фʼьючерз торгівлю. Іншими словами, нові клієнти мають постійні 20% кешбеку на торгові комісії на платформі Binance.

Акціонер Parimatch Никита Ізмайлов детально пояснив, яким чином можна зареєструватися в акції і отримати бонус.

«Отримати Welcome Bonus можна, ставши клієнтом криптобіржі. Для цього потрібно зареєструватися у мобільному додатку або на сайті Binance. Нічого складного в цьому немає — потрібна тільки електронна адреса та номер телефону. Після цього потрібно ввести промокод SPORTBANKUA під час реєстрації у полі “Реферальний ID”. Система запропонує пройти верифікацію через сервіс «Дія», – це займе близько хвилини. Після успішного підтвердження особи система автоматично нараховує 600$ вітального бонусу для оплати комісії та 20% постійної знижки на комісію для торгів на платформі Binance. Внесіть депозит і торгуйте криптовалютою», – розповів Никита Ізмайлов.

Інвестор sportbank нагадав, що промокод активується лише один раз, тому потрібно бути пильними під час реєстрації у системі.

Це не перший приклад успішної співпраці sportbank і Binance. У червні необанк Никити Ізмайлова, криптовалютна біржа та лідер бігових подій Run Ukraine проводили розіграш лімітованих NFT-кросівок від першої у світі Move-to-Earn NFT гри STEPN. В межах проекту учасники мали можливість не лише взяти участь у розіграші культових кросівок, але й спробувати виграти $7 500 у токенах BUSD.

«Ми долучились до колаборації провідної світової блокчейн-екосистеми, що включає найбільшу за обсягом біржу торгівлі цифровими активами Binance, яка об’єднала зусилля з провідними лідерами спортивного напрямку: додатком Move-to-Earn STEPN, та єдиним спортивним нео-банком в Україні sportbank», – коментував подію інвестор sportbank Никита Ізмайлов.

Акціонер Паріматч також нагадав, що разом ці компанії запустили крипто-освітній проєкт для українців, які планують спробувати себе в якості криптоінвесторів. В межах проекту учасники мали можливість вивчати освітні матеріали від криптовалютної біржі Binance та проходити опитування. Також учасники проекту могли долучитися до головного світового тренду 2022 року — “Move-To-Earn”. Ця ініціатива, започатковану крипторинком, покликана мотивувати користувачів займатись спортом та отримувати з цього заробіток.

За словами Никити Ізмайлова, для нього особисто спорт є не тільки способом підтримати фізичну активність, але й життєвим вибором.

«Бути здоровим, сильним, активним важливо завжди, але під час війни це стає особливо актуальним. sportbank спільно з Run Ukraine презентували великий крипто-освітній проєкт, де зможемо проінформувати користувачів щодо особливостей формату Move-to-Earn. Це свого роду спосіб мотивації не забувати про спорт і при цьому мати можливість додаткового заробітку. Подібні колаборації спрямовані на підтримку українців та виховання здорової щасливої нації», — підсумував акціонер Parimatch Никита Ізмайлов.


Переглядів: 2370
Поширень: 0

Останні новини