Маршрут Go Highway: від Вінниці до Хмельницької області нова дорога

На території Вінницької області  тривають роботи з поточного середнього ремонту на автомобільній дорозі М-12 «Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка». Цей маршрут є частиною транснаціонального транспортного коридору «GO Highway», що поєднує українські чорноморські порти Одеси та Миколаєва з польськими портами на Балтійському морі у Гданську та Гдині.

Наразі на об’єктах від міста Вінниці в напрямку до кордону з Хмельницькою областю завершено основні роботи по дорожньому полотну. На ділянках було укріплено основу методом регенерації, влаштовано вирівнюючий шар та верхній шар щебенево-містичного асфальтобетону.

У Вінницькій області протяжність автомобільної дороги М-12 «Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка», що входить до маршруту Go Highway, складає 185,4км. В поточному році, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України, відремонтувати 52,2 км вартістю 1,6 млрд.грн..

В районі населених пунктів влаштовується освітлення, нове бар’єрне огородження, тротуари, пішохідні переходи підвищеної видимості, а також вживаються інші заходи з безпеки дорожнього руху.



Переглядів: 7585
Поширень: 0

Останні новини