Вийшов рейтинг ТОП-10 найкращих кормів для котів

Уникнути алергії, випадіння шерсті, порушення процесу травлення допоможе вибір їжі відповідно до особливостей породи, віку та стану здоров'я кота. Широкий асортимент якісних, вітамінізованих і збалансованих кормів для котів полегшить вибір їжі відповідно до її призначення. До вашої уваги ТОП-10 найкращих марок котячого корму.

Уникнути алергії, випадіння шерсті, порушення процесу травлення допоможе вибір їжі відповідно до особливостей породи, віку та стану здоров'я кота. Широкий асортимент якісних, вітамінізованих і збалансованих кормів для котів полегшить вибір їжі відповідно до її призначення. До вашої уваги ТОП-10 найкращих марок котячого корму.

Brit Premium

Харчування преміумкласу. Такий корм для котів містить 35% білка тваринного походження — м'ясо та м'ясні субпродукти. Джерелом вуглеводів і амінокислот є злакові — рис і кукурудза. Джерелом мінералів є печінка, а клітковини — сушені овочі. Їжа марки Brit Premium містить кальцій, фосфор, калій, хром, цинк, йод, вітаміни групи В. Підходить для повсякденного годування котів і кошенят, кішок у період вагітності та лактації.

Brit Care

Беззернове харчування суперпреміум класу з вітамінізованим складом. Відрізняється гіпоалергенними властивостями, покращує стан шкіри та шерсті, нормалізує роботу кишківника, має високу харчову цінність — містить кальцій, калій, йод. Усуває алергію та захворювання нирок у вимогливих порід котів.

Optimeal

Їжа суперпреміум класу, містить необхідну кількість протеїну та білка тваринного походження, мінеральні речовини, клітковину, вітамін Е. Також з цієї серії виділяють беззернове харчування — застосовують для усунення алергічних реакцій та проблем травлення.

Purina Pro Plan

Корм суперпреміум класу, до складу якого входять протеїн тваринного походження, рослинний білок, вуглеводи, амінокислоти, жирні кислоти. Містить вітамінні та мінеральні добавки — вітаміни А, D3, Е, С, залізо, йод, цинк, мідь. Застосовують для тварин із проблемами травлення.

Savory

Беззернова їжа класу холістик, містить до 70% тваринного білка, клітковину, жирні кислоти, пребіотик інулін, вітаміни груп В, Е, А, мінерали — таурин, залізо, йод, кальцій. Корм марки Savory позитивно впливає на роботу кишківника та стан суглобів.

Club 4 Paws

Основні джерела білка — борошно з курки та протеїн тваринного походження. Джерела клітковини — сушені овочі та фрукти. Злакові є джерелом вуглеводів — рисова та кукурудзяна крупи. Корм Club 4 Paws насичений вітамінами групи В, містить мінерали кальцію, надовго зберігає відчуття ситості, підходить для щоденного харчування.

Gourmet

Містить білок тваринного та рослинного походження, амінокислоти, вітамінні добавки та мінерали — залізо, йод, цинк, марганець. Застосовують для щоденного харчування.

Carnilove

Чеський беззерновий гіпоалергенний корм класу холістик. Близько 70% складу продукції цього бренду складають мʼясні компоненти, які є головним джерелом тваринного білка. Містить вітаміни груп В і Е, натуральні консерванти та антиоксиданти. Добре впливає на роботу сальних залоз, усуває алергічні прояви.

Royal Canin

Містить білки тваринного та рослинного походження — джерела протеїну. Злакові та пшеничне борошно — головні джерела вуглеводів. Головна відмінність — наявність лінійки лікувального харчування, яке застосовують для поліпшення травлення, усунення алергії, нормалізації роботи нирок. Корму Royal Canin слід віддати перевагу в лікуванні ожиріння тварини. 

Hills

Містить борошно з птиці — джерело білка, злакові — джерело вуглеводів, тваринні жири. Джерелом калію і кальцію є смакові добавки. Чудовий варіант для щоденного харчування.

Уважний і відповідальний підхід до вибору корму для кішки — запорука здоров'я і довголіття. З представлених вище відомих торгових марок легко можна вибрати якісне, корисне та доступне харчування для вашого улюбленця. 

Детальніше у статті: https://masterzoo.ua/ua/top-kh-naykrashchikh-kormiv-dlya-kotiv-i-kishok-reyting/


Переглядів: 14740
Поширень: 22

Останні новини