Виберіть тканину, яка найбільше підходить для вашого спецодягу

Ви працюєте у теплих чи холодних умовах? Можливо, ви працюєте на відкритому повітрі під дощем, поруч із працюючими машинами або в середовищі, в якому ви піддаєтеся впливу полум'я та іскор? Вкрай важливо, щоб ви були правильно одягнені для роботи, яку ви робите. Тому при виборі робочого одягу важливо враховувати, яка якість тканини відповідає вашим потребам. STG пропонує більше 10 різновидів тканин, кожна з яких відповідає потребам галузі, для якої призначена. Яка якість тканини або комбінація матеріалів є найбільш ідеальними для вас, залежить від вашої галузі та середовища, в якому ви працюєте.

Чому вірно підібрана тканина для робочого одягу важлива?

Залежно від вашої роботи вам знадобиться одяг із тканин, які допоможуть вам досягти різних ключових цілей, що можуть включати:

- виконання роботи в швидкому темпі під напругою, - ефективна робота в небезпечних або спекотних умовах, де ви повинні бути захищені або зберігати прохолоду, - тканини для спецодягу для швидкої та напруженої роботи з іншими людьми.

Медичний персонал потребує міцного, легкого і гнучкого одягу — від догляду за пацієнтами в завантаженій лікарняній палаті до проведення швидкої операції з комфортом в умовах стресу. Тканини, придатні для важких та динамічних медичних закладів, включають суміші поліестеру та бавовни, які поєднують у собі сильні сторони цих двох волокон.Суміш забезпечує міцну, легку тканину з додаванням бавовни, що забезпечує повітропроникність та теплоізоляцію, щоб допомогти вам зберігати прохолоду та комфорт у найскладніших ситуаціях.

Тканини для спецодягу для захисту, підтримання чистоти або охолодження

Більша частина щоденної роботи у сфері догляду за волоссям і краси, а також у секторі продуктів харчування та напоїв пов'язана з ефективною роботою в середовищі з небезпечними хімічними речовинами або гарячими рідинами потребує відповідно одягу. Або перукар, що використовує відбілювачі та барвники для укладання волосся клієнта, одяг, в якому він працює, накопичує на собі мікрочастинки всіх цих хімічних сполук. Тканини, які міцні, стійкі до багатьох хімічних речовин, швидко сохнуть та легко миються, ідеально підходять для таких видів діяльності, де є робота з рідкими речовинами. Такий одяг придатний для машинного прання, довговічний і стійкий до пошкоджень, зберігаючи колір і чистоту після кожного прання. Одяг з термостійкого та самоочищувального матеріалу, наприклад, з тефлоновим покриттям, також може бути корисним для працівників сфери послуг, тих що працюють в салонах краси і проводять процедури для омолодження тіла.


Переглядів: 1038
Поширень: 0

Останні новини