10 одиниць техніки прибирають сніг на вулицях та дорогах Вінниці

Вінницькі комунальні служби почали прибирання міста від снігу. За повідомленням департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради, до роботи залучено 10 одиниць спеціальної техніки. 

Аби на дорогах та вулицях не було ожеледиці, комунальники посипають протиожеледною сумішшю вулиці, дороги та зупинки громадського транспорту. На дворових територіях теж працюють комунальні працівники, додають у департаменті житлового господарства міської ради.

“З самого ранку близько 300 двірників працюють над розчищенням тротуарів, проходів, під'їзних шляхів, Учора, 20 листопада, на прибирання прибудинкових територій також вийшла 21 одиниця техніки”,  – розповів директор департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Роман Фурман. 

У режимі 24/7 ефективна команда фахівців спрямовує зусилля на вирішення важливих питань життєдіяльності громади, а ремонтні бригади комунальних підприємств завжди готові відреагувати на будь-які аварійні випадки на мережах.

Начальник відділу утримання об’єктів та благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Вячеслав Хілінський закликав водіїв залишити автівки вдома, аби не створювати заторів та дати можливість працювати всій залученій снігоприбиральній техніці.



Переглядів: 1153
Поширень: 0

Останні новини