30 тонн палива для Херсону - Сергій Моргунов розповів про допомогу деокупованому місту

Вінницька міська рада передала деокупованому Херсону 30 тонн дизельного палива. За словами Вінницького міського голови Сергія Моргунова, паливо для генераторів дасть можливість підтримувати роботу херсонських лікарень, пунктів обігріву та решти підприємств критичної інфраструктури.

«У Херсоні поки немає ані світла, ані води, ані тепла. Російські варвари зруйнували і розграбували практично всю інфраструктуру. Але херсонці, які лишились у рідному місті, кажуть: пережили окупантів - переживемо і труднощі. Ці мужні люди доводять: українців неможливо зламати. Уся країна сьогодні об’єдналась, щоб допомогти Херсону повернутись до життя наскільки це можливо. Найважливіше зараз – підтримати людей. Вінниця з вами, херсонці! Все буде Україна!» - написав міський голова Вінниці Сергій Моргунов на своїй фейсбук сторінці.

В рамках роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу мешканці деокупованих районів Херсонщини вже отримали перший гуманітарний вантаж. Сергій Моргунов запевнив, що Вінниця й надалі буде підтримувати Херсон, передаючи гуманітарні вантажі, зокрема, продукти.

Херсон подякував Вінниці за підтримку. «Паливо сьогодні для нас – на вагу золота, тому ми дуже вдячні за таку допомогу», – зазначає начальниця Херсонської міської військової адміністрації Галина Лугова.

Доставити паливо вдалося завдяки партнеру ТОВ «АВАНТАЖ», повідомила заступниця міського голови Галина Якубович. Вона зазначила, що дорога до Херсону була непростою, а також подякувала водію, який погодився їхати у щойно звільнене місто. 


Переглядів: 930
Поширень: 2

Останні новини