Комунальні служби Вінниці працюють у посиленому режимі

Сьогодні у Вінниці та області - туман видимість 200-500 м, на дорогах ожеледиця (1 рівень небезпечності , жовтий). Про це повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології.

У Вінниці в середу, 23 листопада зберігається стабільна ситуація.  Комунальні служби беззупинно працюють у посиленому режимі. Завдяки зусиллям згуртованої міської команди критична інфраструктура функціонує, при наявності аварійних випадків на мережах ремонтні бригади оперативно реагують на кожну ситуацію.

Як зазначила начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук, муніципальний транспорт курсує на маршрутах у повному складі, комунальні служби працюють злагоджено: продовжують очищати дороги та прибудинкові території. Серед першочергових завдань у щоденній роботі міської команди також забезпечення якості та безперебійності надання послуг.

Рятувальники Вінниччини надають допомогу водіям, автомобілі яких, через складні погодні умови опинилися у «снігових пастках». Крім того, у ДСНС радять водіям утримуватися від поїздок без крайньої необхідності, бути максимально уважними за кремом та обирати пломірну швидкість руху. Важливо пам’ятати, що при ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях.

В четвер та п'ятницю 24-25 листопада в місті прогнозується хмарна погода, місцями сніжитиме, передбачається ожеледь та налипання мокрого снігу. Температура коливатиметься в межах 1-4 градусів морозу вночі та 5-10 градусів тепла вдень.



Переглядів: 1054
Поширень: 1

Останні новини