У Вінниці пролунали звуки вибухів - подробиці

У Вінниці близько 14:42 декілька разів пролунали звуки вибухів, про це відомо із офіційних джерел. 

Це сталося під час повітряної тривоги, яку оголосили на Вінниччині сьогодні, 5 грудня о 13.11.

В ОВА закликали вінничан зберігати спокій та не викладати фото і відео. Відомо, що з 24 лютого Вінницька область потрапляла під ракетний обстріл рашистів 19 разів. 

В НЕК "Укренерго" повідомили про можливі відключення світла.

Неподалік від українського кордону, поблизу молдовського міста Бричани, виявили ракету, повідомили в МВС країни. Наразі район, де було виявлено ракету, ізольований поліцейськими патрулями та прикордонниками.

«Вибухонебезпечний предмет виявив прикордонний патруль, котрий через сьогоднішні бомбардування рф посилив свою увагу», - зазначали в МВС Молдови.

Станом на 16:08 у Вінниці оголошено відбій повітряної тривоги.

о 17:20 прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив що в деяких областях були влучання в об'єкти енергетичної інфраструктури. 

"Енергетична система країни функціонує та залишається цілісною. Були влучання в енергоооб’єкти у Київській, Вінницькій, Одеській областях. У деяких регіонах вимушено застосовано екстрені відключення для збалансування системи й уникнення аварій. Рятувальники вже працюють над ліквідацією наслідків атаки, аби повернути світло в кожну домівку."

Водночас президент Володимир Зеленський повідомив, що більшість ракет запущених сьогодні було бито ППО. Загалом, під час сьогоднішньої атаки окупанти випустили понад 70 ракет, Повітряні сили повідомили про збиття більше ніж 60 ракет.



Переглядів: 4157
Поширень: 24

Останні новини