На Вінниччині під час з'ясування стосунків чоловік вбив односельця

10 жовтня у Піщанському районі місцевий житель наніс смертельне травмування односельцю, який з ножем у руках прийшов з’ясовувати з ним стосунки. Під час надання медичної допомоги потерпілий помер у кареті швидкої допомоги.

Як розповів начальник Піщанського відділення поліції Сергій Фомик, близько 20.20 до поліції надійшло повідомлення від бригади лікарів швидкої допомоги про те, що під час госпіталізації помер травмований 35-річний житель с. Затишне.

Слідчо-оперативною групою, що виїхала на місце конфлікту встановлено, що відкриту черепно-мозкову травму та рубану рану голови потерпілий отримав під час з’ясування стосунків зі своїм 26-річним односельцем.

Як з’ясувалось, нетверезий потерпілий з ножом прийшов до односельця з’ясовувати стосунки. Побачивши озброєного чоловіка на своєму подвір’ї, господар вдарив його обухом сокири у голову та одразу ж викликав лікарів. Травма виявилась смертельною. Дорогою до лікарні чоловік помер.

В діях чоловіка, на подвір’ї якого сталась трагедія, вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 118 КК України (умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони). За такий злочин передбачено позбавлення волі до 2-х років.



Переглядів: 3516
Поширень: 4

Останні новини