Наші клієнти про наше медичне страхування

Компанія "Адьютор" навчить, як дбати про персонал

Формула успішного бізнесу підприємця Лі Якокки це - персонал, продукт та прибуток. Якщо із персоналом у вас не усе до ладу - про інше можете забути. 

Про цінність людського капіталу найкраще розкажуть в компанії з рекрутингу персоналу "Адьютор", яка працює у сфері Human Capital Consulting.

Керівник "Адьютора" Ольга Зборовська знає, як підбрати персонал, побудувати ефективну систему управління персоналом через правильну систему мотивації, консультує роботодавців та володіє багатьма секретами роботи з персоналом.

Сьогодні соціальний пакет працівника стає предметом особливої уваги. Після проведення ряду спостережень, працівники кадровго відділу на підприємствах приходять до єдиного висновку, що медичне страхування напряму впливає на плинність персоналу та дозволяє сформувати і зберегти здоровий колектив. Адже на відміну від звичайного медичного обслуговування - страховики обирають індивідуальний та оптимальний спосіб лікування, що дозволяє досягати високої результативності при помірній ціні на послуги страхування.

- На сьогодні не більше 10% роботодавців пропонують медичне страхування в соцпакеті, - повідомляє Ольга Зборовська. Оскільки за цінного працівника йде конкурентна боротьба - медичне страхування мають більшість системних компаній, серед яких "Roshen", "Jusk", "Київстар" та ін. Але також спостерігається тенденція до зростання попиту на послуги медстрахування й у невеликих фірмах.

Якщо говорити про річну вартість послуг з медичного страхування, то вона починається від 1 500 гривень до 10 000 гривень. Оплата може проводитися одноразово або щомісяця. Послуги страхування передбачають лікування гострих та загострення хронічних хвороб, а також профілактичні заходи: вітамінізація, вакцинація, оздоровлення. 

На замітку:

Медичне страхування не є базою нарахування єдиного соціального внеску.
Роботадавцям варто погодитись із тим, що турбота про персонал підвищує лояльність, продуктивність, ефективність та створює позитивний образ компанії.


Переглядів: 2188
Поширень: 0

Останні новини