На Вінниччині пролунали звуки вибухів - подробиці

Сьогодні 16 грудня о 8:11 в Вінниці пролунав сигнал повітряної тривоги.  Тривога оголошена у низці регіонів України. Просимо залишатися в укриттях.

Станом на 9:26 у Вінницькій ОВА повідомили: "Залишайтесь в укриттях!  Чекайте відбою повітряної тривоги! Працює ЗСУ!"

У Центрі стратегічних комунікацій повідомили про черговий ракетний терор: "Полтава без електроенергії. Міський голова Мамай закликав вимкнути всі електроприлади. Ракетні удари у Запоріжжі підтвердив голова ОВА Олександр Старух.  Про знеструмлення Харкова повідомив міський голова Терехов та закликав містян користуватися «Пунктами незламності». У Дніпровському районі Києва пролунав вибух, повідомив мер Кличко."

о 9:39 повідомили про влучання у житловий будинок у Кривому Розі. На місці працюють екстрені служби. Згодом в ефірі телемарафону заступник керівника ОП Кирило Тимошенко повідомив, що з-під завалів житлового будинку у Кривому Розі дістали дівчинку. Відомо, що двоє людей загинули внаслідок влучання у будинок, щойнаменше п’ятеро поранені, серед них двоє дітей.

По Запоріжжю завдали 12 ракетних ударів, а деякі ділянки Укрзалізниці знеструмлені

Голова Вінницької облради Вячеслав Соколовий підтвердив роботу ППО на Вінниччині: "На Вінниччині працює ППО! Не нехтуйте безпекою. Залишайтеся в укриттях до відбою повітряної тривоги. Зберігайте інформаційну тишу!".

Також поблизу Бучі силами протиповітряної оборони збито ворожу ракету, про це повідомив мер міста Федорук. У Миколаєві застосували аварійні відключення електроенергії. У місті працює ППО, повідомив голова ОВА Кім.

Кіровоградщина повністю знеструмлена, повідомив керівник ОВА Райкович.

Міністр енергетики повідомив про пошкодження енергооб'єктів.

Відомо, що було випущено понад 60 ракет по території України, повідомив попередньо речник командування Повітряних Сил ЗСУ Ігнат. Скільки збито — поки невідомо.

"У зв’язку з прильотами в енергооб’єкти в декількох областях України - по всій країні вводяться екстренні аварійні відключення світла" - повідомляють у Вінницькій ОВА.

О 12:14 пролунав сигнал "відбій тривоги". 

Згодом у Вінницькій міській раді повідомили, що в небі над Вінниччиною знищили шість ворожих ракет.



Переглядів: 1117
Поширень: 2

Останні новини